Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Emotikon za svaki znak: Bik 'namiguje', a Rak 'šalje puse'

Svaki znak Zodijaka karakteriziraju određene osobine, a emotikoni su odličan način da ih pokažete i izrazite kako se osjećate. Evo koji smajlić najbolje opisuje koji horoskopski znak

Ovan

Ovan je samouvjeren i vatren. Najbolji emotikoni koji predstavljaju vašu osobnost su, stoga vraški. Iako sigurno niste đavo, posjedujete određenu privlačnost prema svojoj osobnosti koja može biti vrlo nestašna. Koristite ovaj emotikon kako bi izrazili svoju razigranu stranu.

Smiling face with horns emoticon | Autor: yayayoyo Foto: yayayoyo

Bik

Smajlić koji namiguje najbolje predstavlja zemaljskog Bika. Vi cijenite finije stvari u životu i ne bojite se izraziti to cijenjenje na svoj jedinstven način. Ovim smajlićem drugima ćete poručiti da uživate.

Vector Emoji yellow smiley winking face | Autor: kolotuschenko Foto: kolotuschenko

Blizanci

To je intelektualan zračni znak koji najbolje karakterizira emotikon štrebera. Iako se ne možete smatrati štreberom kao takvim, teško je ignorirati vašu inteligenciju. Drugi se mogu osjećati zastrašeni vašom inteligencijom, a ovaj emotikon će ukazati na vašu prizemniju stranu.

Nerd emoji isolated on white background, emoticon with glasses 3d rendering | Autor: koya79 Foto: koya79

Rak

Rakovi su emocionalno duboki i brinu o svojim obiteljskim odnosima i prijateljstvima. Smajlić koji predstavlja vašu brižnu narav je onaj koji se istovremeno smiješi i šalje poljubac. Ovim smajlićem drugima dajte do znanja da ste puni ljubavi i da ih želite utješiti.

Kissing emoticon smiley. Cute romantic emoji icon | Autor: PeterSnow Foto: PeterSnow

Lav

Gotovo svi znaju za optimističnu i izražajnu osobnost Lava, a najbolje ju izražava emotikon koji ima srca umjesto očiju. Lav je pun ljubavi, prijateljski nastrojen i ljubazan, a pomoću ovog emotikona drugima ćete signalizirati da se osjećate razigrano i zadovoljno.

3D Rendering falling in love emoji isolated on white background | Autor: CHIARI_VFX Foto: CHIARI_VFX

Djevica

Djevice su vrijedne i ozbiljne, što smajlić koji spava čini optimalnim izborom za njih. Odmorite se! Opuštanje je jednako potrebno kao i naporan rad. Ovim smajlićem možete drugima dati do znanja da vam treba malo odmora, emocionalno ili fizički.

Sleeping emoji isolated on white background, emoticon at rest 3d rendering | Autor: koya79 Foto: koya79

Vaga

Vi volite ljepotu i ravnotežu, što emotikon neutralnog izraza lica čini idealnim za vas.

KRAJ LJUBAVI PO ZODIJAKU Lav nakon prekida ulazi u nove avanture, a Strijelac putuje...

Držite svoje emocije na jednakoj visini, ali ne bojte ih se izraziti. Koristite ovaj emotikon kad niste sigurni kako da izrazite na kojoj ste strani.

Vector Emoji yellow neutral face | Autor: kolotuschenko Foto: kolotuschenko

Škorpion

Znak Škorpiona ima duboke emocije stoga je za vas najbolji emotikon koji vrišti od straha jer on predstavlja dubinu i raspon vaših emocija. Njima ćete dati do znanja ako imate osjećaje koje ne želite izraziti.

Face screaming in fear emoticon | Autor: yayayoyo Foto: yayayoyo

Strijelac

Poznati ste po svojoj optimističnoj, pozitivnoj osobnosti koja se fizički može manifestirati u smajlić koji plazi jezik. Znate kako se zabavljati i ne dopuštate drugima da to zaborave. Kad želite 'olakšati' atmosferu ili kad zbijate šalu, koristite ovaj emotikon.

Smiling Emoji with Stuck Out Tongue | Autor: bagotaj Foto: bagotaj

Jarac

Jarci su notorno naporni radnici, a najbolje ih predstavlja emotikon bezizražajnog lica. Svoje osjećaje držite u sebi i rijetko ih dijelite. Ovim emotikonom drugima dajte do znanja da ste iscrpljeni ili da trebate emocionalno uzdizanje.

Pensive face emoticon flat icon | Autor: AVIcons Foto: AVIcons

Vodenjak

Vi imate inovativnu energiju koju najbolje možete izraziti kroz smajlić s naočalama. Ostajete pribrani, bez obzira na sve. Korištenjem ovog smajlića, drugima možete pokazati da ste smireni čak i tijekom stresnih razdoblja.

3D Rendering cool emoji with sunglass isolated on white background | Autor: CHIARI_VFX Foto: CHIARI_VFX

Riba

Osjetljivi ste i emocionalni što vas usko povezuje s zamišljenim emotikonom. Pokušajte pretvoriti svoje osjećaje u kreativnost. Emotikonom naglasite svoje osjetljivo ponašanje i dajte drugima do znanja kako se osjećate, piše Astrology Answers.

Round yellow emoji in flat style, vector | Autor: marina_ua Foto: marina_ua

 

Komentari (52)
  • jarac vješto skriva svoje emocije, ali mu je zato osmijeh stalno na licu kako bi se drugi mogli pitati kako mu je 😃😃😃

    5. 8. 2019,   14:41
  • vas navod nije tocan

    5. 8. 2019,   13:41
  • 😲😜...svašta

    5. 8. 2019,   14:12