Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ove balade savršeno opisuju horoskopske znakove u ljubavi

None Foto: Dreamstime

Ove balade otkrivaju suštinsku narav svakog astrološkog znaka u ljubavi, kako je duboko u sebi doživljavaju i na što plaču kada ih nitko ne vidi. Otkrijte koja pripada vama...

Ovan - Don't Stop Believing (Journey)
"She took the midnight train goin' anywhere...
...Don't stop believin',
hold onto that feeling..."

Nemoj prestati vjerovati, drži se za taj osjećaj... Ovnovi su vječni optimisti i uvijek će vjerovati u pozitivno. Njima doista neće biti teško sjesti na ponoćni vlak i otići u nepoznato za ljubav. 

Bik - Total Eclipse of The Heart (Bonnie Tyler)
Vrlo senzibilni i ustrajni Bikovi prepoznat će se u ovoj sudbinskoj priči o ljubavi. Pogotovo ako im je ljubaav iskliznula kroz prste, ovo je ultimativna balada za mozganje što bi bilo kad bi bilo.

Blizanci - More Than A Feeling (Boston)
Ova energična balada o izgubljenoj ljubavi koja je morala otići objedinit će sve velike emocije koje Blizanci posjeduju. 

Rak - I Don't Want To Miss A Thing (Aerosmith)
Nježni i obiteljski orijentirani Rakovi žive za svaki bitan trenutak u svom privatnom životu. Ova pjesma to savršeno opisuje.

Lav - I'll Be There For You (Bon Jovi)
Nema bolje balade koja opisuje odanog Lava. Unatoč egoističnoj pojavi, ove mace su senzibilne duše koje će uvijek stajati uz svoje voljene. 

Djevica - Every Rose Has It's Thorn (Poison)
Analitične Djevice potpuno razumiju ime ove balade i znaju da je za blaženstvo ljubavi potrebno katkad i patiti.

Vaga - November Rain (Guns 'N' Roses)
Idealistična i diplomatična Vage znak je koji će najlakše dati drugu šansu poljuljanoj ljubavi. Ova pjesma je upravo o posljednjem tračku nade u posrnuloj vezi. 
"... So never mind the darkness
We can still find the way..." 

Škorpion - Love Hurts (Nazareth)
Iako ne biste nikad povezali ovu baladu sa samouvjerenim Škorpionima, duboko u sebi oni su vrlo osjećajna bića koje ova pjesma pogađa ravno u dušu. 

Strijelac - Is This Love (Whitesnake)
Prezauzetim Strijelcima se doista može dogoditi da se pitaju "jesam li zaljubljen/a" i "je li ovo stvarno ljubav?". Prezauzeti avanturama i putovanjima, njima se može dogoditi da im se ljubav neprimjetno prišulja. 

Jarac - I Remember You (Skid Row)
Ovaj znak poznat je po svojoj vjernosti i odanosti životnom partneru. Za onoga za koga se odluče bit će cijeli život, što god se dogodilo. 
"I'd live for your smile and die for your kiss..." 

Vodenjak - Love Will Tear Us Apart (Joy Division)
Ovo je znak koji promišlja dublje od ostalih. Posebni su, originalni, a ljubav njihova života mora biti osoba koja će znati ići u korak s njima. 
"...When routine bites hard,
And ambitions are low,
And resentment rides high,
But emotions won't grow..." 

Ribe - Heaven (Warrant)
Strastveni, ultra osjetljivi i predani ljubav zamišljaju poput na najromantičniji mogući način. Ova pjesma govori upravo o ljubavi iz bajke. 
"Heaven isn't too far away
Closer to it everyday..." 

Komentari (164)
  • Is This Love :)

    8. 7. 2016,   15:18
  • za nas starije album josipe lisac dnevnik jedne ljubavi pisme moje mladosti crveni koralji za moj zivot mnogo znacis naravno ko se sica tih pisama

    8. 7. 2016,   14:37
  • Bzvz. song !

    8. 7. 2016,   18:34