Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Evo kako na svaki znak Zodijaka utječe današnja pomrčina Sunca

Evo kako na svaki znak Zodijaka utječe današnja pomrčina Sunca

Neke poziva na unutarnje putovanje, neke na više ciljeve u karijeri. Ovo su nove prilike koje će mnogi iskoristiti kako bi evaluirali stanja na privatnom i poslovnom planu

VIDEO

Ovaj nebeski događaj šansa je za evaluaciju osobnosti i putovanje kroz introspekciju, kao i procjenu vlastitih pogrešaka i metoda. Nažalost, današnja pomrčina Sunca neće biti vidljiva iz Hrvatske.

Ovan

U ovom trenutku Ovaj je na pragu značajnih promjena u privatnom i poslovnom području. To je ključno razdoblje za eliminiranje starih obrazaca. Treba ovu priliku prihvatiti za duboko, emocionalno iscjeljenje, utirući put uzlaznoj putanji u svijesti i osobnoj evoluciji. Ovaj nebeski događaj poziva na putovanje introspekcije, potiče na ispitivanje srži svoga bića. Povoljan je trenutak za uvid u  najdublje nagone. Oslobađajući se lanaca prošlosti, Ovan otvara vrata zdravijim i zadovoljnijim odnosima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Joško Bašić 00:29

Bik

Pomrčina osvjetljava bit osobnosti te izaziva da se Bikovi suoče te prevladaju unutarnje strahove i prepreke. Ovaj nebeski fenomen služi kao katalizator za duboko unutarnje iscjeljenje i samootkrivenje. Pomrčina potiče da istraži područja u kojima se osjeća ograničeno, poziva da duboko zaroni u dubine svoje psihe. Fokus je na snovima, društvu i obitelji. Treba preispitati ambicije, odnose i utjecaje.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. travnja: Ovnovima će pomoći intuicija, a Lavovima novi posao
Dnevni horoskop za ponedjeljak 8. travnja: Ovnovima će pomoći intuicija, a Lavovima novi posao

Blizanci

Blizance pomrčina poziva na kontemplaciju i unutarnje putovanje, potičući novi pogled na početke, osobito u prijateljstvima, uključenosti u zajednicu i dugoročnim težnjama.

Nalet energije mogao bi ih natjerati da osvježe svoje društvene veze i redefiniraju doprinos zajednici. Istodobno, naglasak je na profesionalnom bavljenju i potencijalu vodstva. Ovo je faza kritičke procjene ciljeva u karijeri i ambicija. Uz predanost i ustrajnost, temelj koji sada postavljaju obećava plodonosne rezultate.

Rak

Pomrčina Sunca baca svjetlo na osobnost, potiče na napredak u karijeri. Iako bi pomrčina mogla probuditi sjećanja na nepravde iz prošlosti, ona također postavlja pozornicu za iscjeljenje i ključnu promjenu u smjeru života.

Svemir Rakove gura prema novim pothvatima. Bilo da se radi o daljnjem obrazovanju ili istraživanju dalekih zemalja, strpljenje je ključno. Sada prikupljeni uvidi i iskustva ključni su za osobni i profesionalni rast.

Lav

Pomrčina Sunca najavljuje sezonu transformacije i istraživanja za vas, potičući preispitivanje životnih perspektiva.

To je poziv Lavu na osobni razvoj i istraživanje novih vidika. Usudite se izaći izvan svojih uobičajenih granica i uronite u nepoznate ideje i kulture. Ovo razdoblje također ispituje financijske ovisnosti, emocionalne veze i alternativne izvore prihoda. Val kozmičke energije mogao bi potaknuti prekretnice u karijeri. Neočekivani prijedlozi za posao ili potpuna promjena karijere mogli bi biti na pomolu.

Djevica

Djevice su spremne krenuti na putovanje promišljanja i duboke promjene. Pomrčina potiče da prouče bit svojih intimnih odnosa, procjenjujući njihovu dubinu i strukturu.

Ipak, s retrogradnim Merkurom, treba postupati lagano kada su teme osjetljive. Ovo razdoblje zahtijeva promišljen i nijansiran dijalog. Zvijezde pozivaju na discipliniran i zreo stav u osobnim odnosima. Unatoč mogućim preprekama koje zahtijevaju strpljenje i izdržljivost, rezultat je jačanje veza, obećavajuća trajnost i dubina.

Vaga

Pomrčina Sunca ključan je trenutak za Vage, naglašavajući evoluciju i produbljivanje odnosa. Sazrelo je vrijeme za iscjeljenje i preispitivanje temelja na kojima su izgrađene veze.

Retrogradno putovanje Merkura naglašava potrebu za pažljivom komunikacijom, posebno kada se kreće kroz osjetljiva područja u svojim razgovorima.

Što se tiče posla i zdravlja, pročišćavanje rutina postaje imperativ. Poriv da izoštre svoje svakodnevne navike zahtijeva predanost, s ciljem postizanja skladne ravnoteže koja njeguje i produktivnost i dobrobit.

Usred ovoga, financijska i emocionalna područja mogu biti uzburkana neočekivanim promjenama. Međutim, pronalaženje vedrine usred preokreta može otključati duboke uvide u vaše temeljne vrijednosti i želje.

Škorpion

Ovo je razdoblje u kojem ovozemaljsko postaje magično, bacajući svjetlo na dnevne rituale koji usidre postojanje.

Ova sezona pomrčina nudi iscjeljenje, a Merkurov ples unatrag Škorpione poziva na pauzu. Potiče na razgovore koji će spriječiti potencijalne nesporazume. Vrijeme je da pažljivo mjere svoje riječi, osiguravajući da odražavaju prave namjere.

Kreativnost i disciplina su u nebeskoj mješavini, pronaći će ravnotežu između dužnosti i užitka.

Izborni horoskop: Milanović će otkriti lažna prijateljstva, a Plenković može početi iznova...
Izborni horoskop: Milanović će otkriti lažna prijateljstva, a Plenković može početi iznova...

Strijelac

Strijelci kreću na put dubokog samootkrivanja. Ova pomrčina poziva da zarone u svoju bit, potičući težnje koje su u skladu s  najdubljim strastima.

Ovaj nebeski događaj poziva da se duboko uključe u aktivnosti koje osvjetljavaju dušu, nudeći platno za slikanje autentičnosti u živopisnim nijansama.

Kućna sfera poziva na strpljenje kod kuće. Ovo vrijeme poziva usklađivanje potreba svojih najmilijih.

Iznenađenja mogu čekati na području blagostanja i posla, što će ih navesti da obrate pažnju na profesionalnu dinamiku i rituale osobne njege.

Jarac

Zakoračili su u razdoblje prepuno potencijala za dubok rast u svim područjima – dotičući se svega, od osobnih uvida do obiteljske dinamike.

Pomrčina Sunca Jarcu iznosi najdublje emocije i temelje života pod svjetla reflektora, pozivajući na transformaciju i introspekciju.

U središtu pozornosti također su područja mišljenja i komunikacije, što ovo vrijeme čini idealnim za angažirano učenje i pronicljive rasprave.

U području ljubavi i kreativnosti, zvijezde signaliziraju osvježavajući val inspiracije. Za samce i one koji su već zaljubljeni, ovo je vrijeme zrelo za istraživanje novih puteva samoizražavanja i radosti.

Vodenjak

Pomrčina Sunca za Vodenjaka označava ključno vrijeme za transformaciju, što posebno utječe na interakciju i povezivanje.

Ovaj kozmički događaj potiče da poboljšaju komunikacijske vještine i preispitaju svoje neposredno okruženje, s ciljem rasta i poboljšanja. Ako su postojale skrivene napetosti s bliskim osobama, sada je vrijeme da one isplivaju na površinu, tražeći rješenje.

Ova introspekcija mogla bi ih dovesti do ponovnog usklađivanja vaših fiskalnih strategija, osiguravajući da odražavaju temeljne vrijednosti i pridonose čvrstim temeljima za vašu budućnost.

Život u domu spreman je za uzbudljive, iako nepredvidive promjene. Ovo razdoblje nudi priliku da ponovno osmisle svoju obiteljsku sferu.

Prilagodba ovih promjena može dovesti do osvježenog osjećaja pripadnosti i inspiracije u osobnom utočištu.

Ovih pet horoskopskih znakova su najveće kukavice: Neke je strah, dok su neki preosjetljivi
Ovih pet horoskopskih znakova su najveće kukavice: Neke je strah, dok su neki preosjetljivi

Ribe

Za Ribe ovo razdoblje najavljuje transformativnu fazu za vlastitu vrijednost, s pomrčinom Sunca koja baca svjetlo na financijske i vrijednosne sustave.

Mogu se osvrnuti na stare rane povezane sa samopoštovanjem ili fiskalnim nesigurnostima, ali to je sa svrhom – da ih potakne na izlječenje i osnaživanje.

Putovanje prema ambicijama zahtijeva odlučno, ali disciplinirano djelovanje. Unatoč preprekama, zvijezde podupiru potragu za osobnim i karijernim težnjama.

Neočekivane promjene ili prilike u blizini najavljuju nove susrete, piše atma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'
NEVJEROJATNA SNAGA VOLJE

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'

Dejana Bačko nevjerojatna je žena, koja je usprkos invaliditetu ostvarila sve u životu. Za svakodnevne zadatke koristi noge i ništa je ne može zaustaviti

3 najčarobnija znaka Zodijaka
DIVNA BIĆA

3 najčarobnija znaka Zodijaka

Jedni su duboko empatične i brižne duše. Drugi posjeduju urođenu sposobnost da vide izvan površine i uđu u skrivena područja podsvijesti, a treći su poznati po svojoj intenzivnoj strasti i magnetskoj privlačnosti
Najgora mjesta u kući za sobne biljke: Tu nijedna neće uspjeti
IZBJEGAVAJTE IH

Najgora mjesta u kući za sobne biljke: Tu nijedna neće uspjeti

Biljke su iznimno osjetljive na promjene, bilo da su u pitanju temperature, svjetlost ili vlažnost zraka. Ako primijetite da im negdje paše te se lijepo razvijaju, to znači da ih tamo treba i ostaviti