Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Evo koji će sve restorani grilati za vas na trećem Chill&Grillu

Evo koji će sve restorani grilati za vas na trećem Chill&Grillu

Neki su se već dokazali i prošle godine, poput Pod zidom Bistro & Wine Bara, restorana Kitchen & Grill Plac i Submarinea, a sad stižu i Bistro Deno, Cheese bar, Kuća dobre hrane te restoran Grašo

VIDEO

Do trećeg izdanja festivala Chill&Grill preostalo je još samo osam dana i nekoliko uzbudljivih najava. Napokon vam možemo otkriti cijeli popis restorana koji će na zagrebačkom Bundeku od 27. travnja do 1. svibnja kuhati za desetke tisuća posjetitelja.

Svi su dorasli izazovu, a neki su se već dokazali i prošle godine, poput Pod zidom Bistro & Wine Bara, restorana Kitchen & Grill Plac i Submarinea.

Blogerske snage na Chill&Grillu spremaju fantastične delicije
Blogerske snage na Chill&Grillu spremaju fantastične delicije

Prvi put će se s dobrom atmosferom i gladnim posjetiteljima na Chill&Grillu susresti Bistro Deno, Cheese bar, Kuća dobre hrane i restoran Grašo.

Pod Zidom

Ekipa Pod zidom Bistro & Wine Bara prošle je godine na Chill&Grillu pokazala kako se jednako dobro snalaze s visokom kuhinjom i u festivalskom okružju. Iz skrovite ulice Pod zidom u blizini Dolca, nakratko će se preseliti na Bundek s prepoznatljivim roštiljem u obliku Bube i, vjerujemo, ponovno iznenaditi kreativnom i pristupačnom ponudom.

- Dolazimo opet s našom Bubom, kao i prošle godine, i donosimo street food klasike s našim potpisom - najavio je kratko vlasnik Borna Janeš. Jedva čekamo!

Submarine Burger

Submarine ima svoj recept za uspjeh, a to su burgeri od 100% junetine, bez aditiva, napravljeni od vrhunskih domaćih namirnica. Gosti su to odavno prepoznali, zbog čega se nedavno otvorio još jedan restoran – peti u Zagrebu i sedmi sveukupno. Česti su gosti na festivalima, a na Chill&Grill se vraćaju treću godinu zaredom.

- Kako ove godine slavimo peti rođendan, sretni smo što ćemo ga provesti upravo s našim dragim prijateljima na Chill&Grillu. Dođite i uživajte u našim klasičnim burgerima, kao i specijalnim novitetima - tajnovit je bio voditelj marketinga Luka Jureško. Preostaje nam samo testirati i uživati!

Grašo

Restoran Grašo u Zaboku poznat je po velikim porcijama i tajnim začinskim mješavinama. Nisu nam otkrili recept, ali mi ćemo se zadovoljiti degustiranjem njihove bogate ponude na Chill&Grill festivalu.

- Grillat ćemo meso iz naših mesnica Grašo, koje možete posjetiti na Laništu i u Malešnici. Posjetitelje očekuju specijalne pljeskavice i ćevapi Grašo, gurmanske pljeskavice, odležani ramstek, rebarca i svinjski ražnjići od lungića i povrća - rekao nam je vlasnik Stjepan Škalec. Naravno, uz dobar komad mesa posluživat će i pekarske krumpiriće, lađice i salate. Ponuda je idealna za premijerno gostovanje na našem festivalu na Bundeku.

Kitchen&Grill Plac: Naš recept za genijalnu marinadu i salatu
Kitchen&Grill Plac: Naš recept za genijalnu marinadu i salatu

Kitchen & Grill Plac

Na Chill&Grill po treći se put, sa svojim šarenim burgerima, teletinom, šiš ćevapima, salatama i aromatičnim krumpirićima, vraća i Kitchen & Grill Plac.

- Ove godine očekujemo još više posjetitelja jer se festival tematski proširio, a veselimo se i novim internacionalnim okusima - rekao je vlasnik Josip Matijević.

U ovom restoranu, koji niste mogli promašiti ako subotom hodočastite po zagrebačkoj tržnici Dolac, kvalitetnim namirnica pristupaju s puno pažnje pa se gosti uvijek vraćaju. Vjerujemo da će tako biti i na skorašnjem Chill&Grillu!

Bistro Deno

Deno, obiteljski bistro smješten na zagrebačkoj Ljubljanici, za treće izdanje Chill&Grilla priprema niz specijaliteta – mesne uštipke, svinjska rebarca, pileća krilca, šiš ćevape, hamburger od pečenice, domaće kobasice, kao i krumpir s vrhnjem te klasične umake i salate.

- Prvi put nastupamo na Chill&Grillu i nadamo se da ćemo se prezentirati u najboljem svjetlu. Željeli bismo ljudima pokazati da u Zagrebu postoji mjesto s 20-godišnjom tradicijom na kojem se  može kvalitetno pojesti - rekao nam je vlasnik Denis Mohenski.

Južnoamerički steakovi, tacosi i kokteli stižu na Chill&Grill...
Južnoamerički steakovi, tacosi i kokteli stižu na Chill&Grill...

Cheese bar

- Na Chill&Grillu smo prvi put i očekujemo dobar program, dobru glazbu, puno ljudi i puno dobre hrane i piva. Uz izvrsnu hranu koju spremamo nadamo se i pozitivnim reakcijama novih posjetitelja, kao i naših već stalnih gostiju na food festivalima - rekla je Katarina Zirdum iz Cheese bara.

U ponudi cheese bara bit će burgeri,tortilje, pulled pork, janjeći ćevape, kao i njihove popularne plate sa sirevima.Uz to, koristit će atraktivnu talijansku mega tavu za pripremu tjestenina i njoka. Cheese bar će svakako doprinijeti raznolikosti ponude, u skladu s ovogodišnjom temom festivala – internacionalnom kuhinjom.

Stiže Chill&Grill: Na Bundeku će roštiljati i chef Marin Rendić
Stiže Chill&Grill: Na Bundeku će roštiljati i chef Marin Rendić

Kuća dobre hrane

Ako volite klasičan roštilj i želite cijelu obitelj izvesti na ručak povodom Praznika rada, onda je pravi odabir za vas Kuća dobre hrane. Imaju dugogodišnji staž pripreme specijaliteta s grilla na festivalima, a ovo će im biti prvo pojavljivanje na Chill&Grillu.

U ponudi će biti različite vrste piletine, ražnjići, rolane kobasice pa čak i grill plate za više osoba.

- Budući da je ove godine naglasak na internacionalnoj kuhinji, mi spremamo i grčku pljeskavicu punjenu feta sirom te ražnjiće u ukusnoj mediteranskoj marinadi - rekao nam je vlasnik Dražen Nikolić.

Chill&Grill 3.0 New Experience

Chill&Grill 3.0 New Experience U konceptu po imenu New Experience pozivamo vas da probate jela sa svih kontinenata za koja do sada vjerojatno niste ni čuli. U njemu će kuhati renomirani chefovi i najpoznatiji food blogeri, a svake ćemo se večeri isplesati na odličnim besplatnim koncertima Let 3, Nipplepeoplea, TBF-a, Kojota, Soulfingersa i mnogih drugih.  

Također, ove godine uveli smo novost u obliku Eco zone, namijenjene onima koji na Bundek dođu biciklom, rolama, koturaljkama, skejtovima, romobilima ili pješice. Posjetitelji će imati mogućnost provozati i hibridno plug in vozilo te ujedno saznati sve o uštedi i napajanju vozila električnom energijom. U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Bezbrižno uživajte u iću i piću dok se oni zabavljaju u našoj sigurnoj zoni.  

Do Chill&Grill 3.0 New Experience festivala preostalo je još nekoliko dana, koje ćemo popuniti ekskluzivnim najavama chefova, restorana i glazbenika. Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže, uskoro otkrivamo zbog čega će treći Chill&Grill festival biti još veći, bolji i zanimljiviji od prethodnih! 

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Vidimo se na Chill&Grillu od 27. travnja do 1. svibnja na Bundeku!  

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje