Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Evo što se događa kad popijete Viagru - iz minute u minutu...

None Foto: Dreamstime

Idealno je uzeti plavu pilulu sat vremena prije spolnog odnosa, no ona se u tijelu zadržava satima tako da, realno, možete imati više odnosa u jednom danu

Čak polovica muškaraca između 40 i 70 godina doživjelo je erektilnu disfunkciju, a velika većina je spas potražila u maloj plavoj piluli - Viagri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi su svjesni njezinog učinka, ali rijetko tko znak kako ona stvarno funkcionira i što se nakon uzimanja Viagre događa u organizmu. Tvrtka Superdrug napravila je istraživanje kako bi objasnila kemijske reakcije u tijelu i njihov utjecaj na seksualni život muškarca, piše britanski Mirror.

U prvih 12 minuta

Tijelo brzo apsorbira Viagru, a dio muškaraca koji pati od erektilne disfunkcije će osjetiti prve efekte, tj. dobiti erekciju u prvih 12 minuta nakon uzimanja tablete. 

To je dobra vijest.

Foto: Dreamstime

U 27 minuta

Ako muškarac nije doživio erekciju tijekom prvih 12 minuta onda ju može postići za pola sata. Istraživanje je pokazalo da je najviše muškaraca dobilo erekciju 27 minuta nakon uzimanja pilule.

Doktori upozoravaju da ako se i onda ništa ne dogodi da muškarci trebaju pričekati do sat vremena jer još uvijek postoji mogućnost za erekcijom.

U 57 minuta

Pilula sada postiže svoju maksimalnu koncentraciju u krvi i to je glavni razlog zašto se preporučuje muškarcima da je uzmu sat prije spolnog odnosa.

Foto: Dreamstime

U 4 sata

Sad se već doza pilule u tijelu smanjila za 50%, ali to ne znači da više nije moguće postići erekciju. Uvriježeno je, ali i krivo mišljenje da se erekcija ne može postići nakon isteka ovog vremena.

ODBACITE PRAVILA 5 velikih mitova o seksu u koje žene trebaju prestati vjerovati

U 10 sati

U jednom od provedenih istraživanja, ispitanici su lako mogli postići erekciju čak i nakon 10 sati od uzimanja pilule. Čak i 12 sati kasnije mnogo muškaraca može postići erekciju, ali smanjuje se njezino trajanje, u prosjeku na 16 minuta.

A sex worker participates in a march to raise public awareness on human rights issues in their profession on International Day to End Violence Against Sex Workers in Skopje, Macedonia NE BI VJEROVALI Neke stvari štete seksualnom životu: Seks-pomagala, bicikl...

U 24 sata

Nakon 24 sata skoro svi tragovi pilule nestaju iz krvotoka, a s njim i svaka pomoć s erekcijom.

Saznajte sedam čudnih stvari koje se događaju za vrijeme seksa i što penis govori o vašem zdravlju.

Komentari (106)
  • ak si štedljiv zemeš samo pol pilule i onda ..........................................................samo podjebavaš

    16. 2. 2018,   12:57
  • Jučer sam skoro , danas isto skoro , hebem skoro svaki dan...

    16. 2. 2018,   14:36
  • događa se da gleda u nebo :)

    16. 2. 2018,   13:11