Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Evo zašto nikad ne biste smjeli jesti 'čisti' dio pljesnivog kruha

Komentari (6)
  • Kao dijete sam se najeo pljesnivog kruha i evo me skoro 60 godina a ako nemate šta pametnije pisati možda bi vam više čitanosti donijelo objavljivanje nekih novih Severininih sočnih slika ili nešto slično!

    16. 10. 2018,   09:08
  • Ne pretjerujmo. Nije dobar ovaj sivi , crni i žuti dio jer se radi o već uginulim plijesnima, ali onaj bijeli i plavi , pa ček i zeleni tko voli je super, osobito s premazom od gorgonzole ili Brie-a, ili dvije tanko rezane fete neočišćenog istarskog pršuta. Obavezna je i čašica bijelog na kraju. Papanje male količine otrova s vremenom stvara imunitet, a ne oslabljuje ga, kao što piše u tekstu. Jedanput godišnje bi trebalo napraviti kuru penicilinom, garamicinom... ali domaće je domaće!

    16. 10. 2018,   16:30
  • Ljudi koji nemaju sta jest ce pojest i plijesan i kruh.

    16. 10. 2018,   08:19
  • Buđav lebac...

    16. 10. 2018,   08:14
  • Dobro jutro svima koji bacaju pljesnjivi kruh u baje a vi koji ga tamo sakupljate stavite plus ako imate interneta

    16. 10. 2018,   07:39
  • Zelena plijesan na kruhu =najbolji penicilin.Prirodan.Ali isto ga treba uzimati u malim količinama i ne često!!

    17. 10. 2018,   10:18