Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Evolucija je kriva za izbor ne baš savršenih darova

Evolucija je kriva za izbor ne baš savršenih darova
1

Žene sanjaju romantične poklone, no muškarci će, ipak, prije darovati praktične. Razlog je tomu što ne shvaćaju važnost romantike za žene

VIDEO

Razlike među spolovima često se u vrijeme blagdanskog darivanja pokažu u svoj svojoj raskoši. Evolucijom predodređene da budu odgajateljice djece i zaštitnice “gnijezda”, žene su brižne, pažljive i pune razumijevanja. I kad je riječ o kupnji darova, zbog evolucije žene katkad znaju malo zakomplicirati izbor. Muškarci, nastrojeni da budu lovci, zaštitnici i hranitelji obitelji, životne situacije doživljavaju i na njih većinom reagiraju instinktivno, praktično i bez puno kompliciranja. Ništa drukčije nije niti u vrijeme Božića. Stoga nemojte pasti u nesvijest ako vaš dragi osvane s najnovijim usisivačem ili turbomikrovalkom. Oni kupuju poklone u žurbi, a najvažnije im je da dar bude praktičan i da posluži nekoj svrsi . Uz ovakve, različite načine razmišljanja, kako bi obje strane bile zadovoljne darom prisjetite se da je za izbor ne baš savršenog dara ipak kriva evolucija.

ŠOPING NIJE IDEALNA MUŠKA RAZBIBRIGA
Dok ga žene izjednačuju sa seksom, šoping nije idealna muška zanimacija. Iz tog razloga oni često kupuju u zadnji čas, i to obično (barem kada je riječ o odjeći) u količini za idućih devet godina. Muško je razmišljanje da pokloni, osim što su ugodno iznenađenje, moraju poslužiti i praktičnoj svrsi. Stoga se nemojte iznenaditi ako ispod bora pronađete usisavač, kuhinjske uređaje ili masažere.

OMOT OTKRIVA KOLIKO MU JE STALO DO NJE
Obavijen vrpcom ili ne, poklon je poklon, smatraju muškarci. Nepojmljivo im je također i zamatanje poklona, s obzirom na to da će omot ionako odmah biti potrgan. Ipak, pripazite, ženama je vrlo važno koliko je truda i pažnje uloženo u zamatanje. Pažljivo zamotan dar izraz je ljubavi i privrženosti, misle žene. One će svoje poklone pakirati s ljubavlju.

MUŠKARCI MISLE DA ŽENE SKRIVAJU STVARI
Muškarci su obično površniji od žena kad je riječ o pospremanju i pronalaženju stvari. Stoga često bez razmišljanja optuže svoje partnerice da im sakrivaju stvari. U vrijeme Božića popis stvari “koje muškarci ne mogu naći” obično je povelik. Pitaju se gdje su škare, selotejp, papir za zamatanje te na kraju i kome je uopće namijenjen poklon koji zamataju.

CIPELE SU ŽENAMA ULTIMATIVAN POKLON
Većina muškaraca ne smatra cipele idealnim darom. Ipak, bilo čizme ili sandale, žene svih krajeva svijeta lude su za cipelama, pokazala su istraživanja. Nove će cipele, stoga, unijeti i novu idilu u vašu vezu.

ON NE MOŽE KITITI BOR I TELEFONIRATI
Ženski je mozak građen za obavljanje više nepovezanih zadataka istodobno, dokazala su istraživanja. Njima, stoga, nije problem telefonirati dok kite bor. Muškarci lakše obavljaju jedno po jedno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'