Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Fantastične plaže Jadrana za apsolutni odmor i uživanje...

Fantastične plaže Jadrana za apsolutni odmor i uživanje...
14

Odmor od ljetnih vrućina potražite na najljepšim plažama Jadrana, ali i svijeta, od nevjerojatnog Zlatnog rata, prekrasnog Punta Rata u Brelima od Banje u Dubrovniku

VIDEO

Banje, Dubrovnik

Jedna od najpoznatijih plaža Jadrana, Banje, atraktivna je šljunčana plaža s koje se pruža pogled na drevne zidine Dubrovnika i otoku Lokrum. Nevjerojatno okruženje omogućili su joj stalno mjesto među najljepšim plažama svijeta. 

Punta Rata, Brela

Plaža Punta Rata ili Dugi rat redovito se nalazi na listi najljepših plaža svijeta, a američku ju je časopis Forbes uvrstio na prvo mjesto najljepših europskih plaža. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zlatni rat, Bol na Braču

Najčešći simbol Jadrana na razglednicama, plaža Zlatni rat prepoznatljiva je po svom neobičnom obliku koji poput strelice upire u more. Ona je ujedno i najpoznatija plaža za wind surfing u Hrvatskoj. 

Mošćenička Draga, Mošćenička Draga

Gusta šuma i bujna mediteranska vegetacija uz dva kilometra šljunčane plaže, čine plažu Mošćenička Draga jednom od najpoželjnijih na Jadranu. 

Lopar, Rab

Najveća plaža u Loparu na otoku Rabu pravi je raj zbog čega je i dobila ime Rajska plaža. Više od 1,5 kilometara pijeska čini ovu plažu idealnom za obitelji s malom djecom. 

Vela Baška, Krk

Prirodna šljunčana plaža jedna je od najljepših na otoku Krku. Smještena u Baškoj ova ogromna plaža idealna je za sunčanje i obitelji. 

Srebrna, Vis

Najpoznatija plaža na otoku Visu ima je dobila po srebrnom sjaju kamenih oblutaka koji se cakle na mjesečini. Borova šuma pruža odličan hlad, a kristalno čista voda oduševit će svakoga. 

Jagodna, Hvar

Plaža Jagodna na Hvaru stvorena je za uživanje. U podnožju najvišeg brda Svetog Nikole pruža potreban mir i hlad, a omogućuje vam nesmetani pogled na otvoreno more i otoke. 

Sunčana uvala, Mali Lošinj

Kristalno čisto more, hladovina borovih šuma i bezbrojne aktivnosti od jedrenja na dasci, skijanja na vodi i podvodnog ribolova, čine Sunčanu uvalu na Malom Lošinju jednom od najljepših na otoku, ali i Jadranu. 

Bonj, Hvar

Plaža Bonj na otoku Hvaru redovito se nalazi na listi najljepših europskih plaža, a s ležaljke se pruža prekrasan pogled na Paklene otoke, koliko je atraktivna potvrđuje i činjenica da je The Huffington Post proglasio najboljim mjestom za tulumarenje. 

Plaža svetog Ivana, Lubenice, Cres  

Svi željni mira i čiste uživancije morat će se potruditi ako žele uživati na plaži sv. Ivana u Lubenicama na otoku Cresu. Do plaže koji je američki Bild uvrstio među najljepše na svijetu, treba 45 minuta pješačanje jer pristup automobilom nije moguć. 

Stiniva, Vis

Plažu Stinivu zakrivaju dvije litice i stvaraju nevjerojatan prizor. Jedna strane ove šljunčane plaže uvijek je u hladu tako da se možete sakriti od velikih vrućina, a do ovog malog raja vodi vas strmi put kozjom stazicom. Drugi način je brodicom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...