Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fantastični kupaći kostimi koji pristaju svakom ženskom tijelu

Ovi su kupaći kostimI proizašli iz suradnje dizajnera s tehnolozima, koji su tražili neprozirni materijal, koji se brzo suši, otporan je na klor i savršeno prijanja uz žensko tijelo

U ovo vrijeme mnogi započinju svoju potragu za onim savršenim komadom za plažu, kupaćim kostimom pravog dizajna, u pravoj boji i od pravog materijala. Tako je nedavno i britanski lanac robne marke 'John Lewis & Partners' predstavio kolekciju kupaćih kostima koji su upravo zbog materijala oduševili žene diljem svijeta.

Foto: Instagram

Riječ je o kostimima iz radionice 'Solid & Striped and Hunza G', različitih stilova, boja i uzoraka, napravljenih od likre - deblje, teksturirane tkanine koja savršeno pristaje tijelu. Iz John Lewisa naglašavaju da se svaki komad može pronaći u veličinama do FF (od 24-26 cm), a u kolekciji su i bikiniji s 'oskudnim' izrezanim gaćicama, ali i oni sa širim 'boksericama' i jednodijelni kupaći.

Foto: Instagram

Printovi su isto razni, od životinjskog uzorka, jednobojnog do 'color blocka', a među 130 različitih modela ima onih s velikim izrezima na prsima i onih s dubokim izrezom na leđima. Dizajneri su ipak izbjegli neke 'trendove', pa nema visokih gaćica rezanih na bokovima, kupaćih u boji tijela, ni 'preizazovnog' kroja.

Unhooking a bra PROVJERITE! Znate li kakvog su oblika vaše grudi? Postoji čak devet vrsta

Foto: Instagram

A da potpis John Lewis garantira kvalitetu govori spoj tehnologije i znanja koja imaju oni koji znaju sve o ženskom rublju. Posebnu su pozornost usmjerili na gornji dio koji je, kako kaže dizajner Hayley Wheatley potpomognut tankom spužvom u tri različite debljine, ovisno kolika vam je potpora potrebna, a  materijal je otporan i na klor bazena.

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno' 

Komentari (28)
  • Osim ovog bijelog ostali su preružni i bapski :o

    14. 6. 2019,   10:58
  • nemam kupaci kostim 🙈😆 u robi se kupam jer da imam pobigli bi sviiii 🤔😆

    14. 6. 2019,   10:26
  • Ako je to istina dajte jedan AMT isprobati i da vidimo je li pristaje svakom tijelu.

    14. 6. 2019,   11:34