Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Finalna večer Festivala vatrometa prebačena za srijedu

Finalna večer Festivala vatrometa prebačena za srijedu

Veliko finale poznatog festivala prebačeno na srijedu 19. lipnja, kada sve posjetitelje očekuje pravi spektakl iznad zagrebačkog Bundeka

VIDEO

Prošli vikend spektakularnim izvedbama krenulo je 19. Međunarodno izdanje festivala vatrometa na Bundeku i dovelo nam vodeće europske ekipe, koje su svojim piromuzičkim izvedbama oduševile brojne posjetitelje. Festival vatrometa jedna je od najpopularnijih manifestacija, koja visoko kotira u svjetskim piromuzičkim krugovima i jedinstvena je u ovom dijelu Europe. Nakon fantastičnih europskih prvaka Heron Fireworks, koji su u petak svojim zavidnim dugogodišnjim iskustvom oduševili posjetitelje, u subotu je red došao na estonske čarobnjake Pycrom. Izvevši neobične piromuzičke kreacije pokazali su zašto su jedna od najtraženijih piromuzičkih ekipa u Sjevernoj Europi.

U muzičkom dijelu nastupio je Željko Bebek i raspjevao mnogobrojne posjetitelje, koji su tražili i po nekoliko biseva. Nažalost, zbog loših vremenskim uvjeta, grmljavinskih pljuskova, samo finale nije se moglo održati u nedjelju, pa su organizatori, kako bi publici ipak mogli priuštiti finalnu večer s najnovijim piromuzičkim atrakcijama, veliko finale prebacili na srijedu 19.6.2019.

Kako ih je publika prozvala 'Gospodari paljenja neba', Pirotehnika Mirnovec priuštiti će publici nezaboravan piromuzički doživljaj taman prije prvih ljetnih prazničkih spajanja, a u muzičkom dijelu nastupiti će Gazde.

Naravno i za najmlađe pripremili su dječji vatromet, veliki luna park i humanitarno puštanje lanterni za pomoć udrugama Krijesnica i Veliko srce malom srcu, koje su ove godine u velikom broju krasile zagrebačko nebo!

U srijedu nas očekuje i zadnji krug nagradne igre 'Iz svijeta vatrometne čarolije u zabavne ljetne avanture'. Svi posjetitelji kupnjom ulaznice ulaze u nagradno izvlačenje za jednodnevnu ulaznicu u Fun park Biograd.

U finalnoj večeri biti će proglašen i najbolji vatromet. Odlična zabava i spektakularno piromuzičko finale, koje će ove godine biti začinjeno dodatnim atrakcijama iz svijeta vatrometa, zasigurno će kao i protekla dva dana priuštiti mnogim posjetiteljima dobar provod i predivne slike na zagrebačkom nebu.

NAJGORI PAROVI HOROSKOPA: Ribe i Lavovi ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'