Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Fotkanje na Oscarima: Izbaci nogu, podigni bradu i nasmij se

Fotkanje na Oscarima: Izbaci nogu, podigni bradu i nasmij se

Pitate se kako slavni izgledaju tako savršeno na fotografijama sa crvenog tepiha? Nije to samo stvar višemjesečnih priprema i novca koji su u to uložili, nego i poze koju su zauzeli pred fotićima

VIDEO

Kad znate iz kojeg kuta bolje izgledate, koji vam profil bolje stoji i držite se toga da u svakom trenutku stojite tako da se istakne ono najbolje na vama - od figure, do haljine i nakita - rezultat mora biti glamurozan. Na koncu, dodjela Oscara nije samo filmski događaj godine, već i doživljaj za zaljubljenike u modu koji budno prate tko je što odjenuo, kako se našminkao, kakvu je frizuru 'isfurao'.

I Oscar ide: 'Ova zlatna statua otvara vrata i pomiče zidove'
I Oscar ide: 'Ova zlatna statua otvara vrata i pomiče zidove'

Stilisti i dizajneri s glumcima rade često i mjesecima prije dodjele i isprobavaju kako odjeća stoji na njima u svim pozama, kako bi se na vrijeme ispravili neki nedostaci te kako bi na samoj dodjeli sve bilo savršeno.Tako nema iznenađenja kad dođe trenutak da se njihovo djelo prošeta pred publikom.

A izlazak na crveni tepih ispred čuvenog  Dolby Theatrea ono je o čemu se danima priča. I to glumci i glumice jako dobro znaju pa su mnogi doslovno 'brendirali' svoj izlazak i poziranje za fotografe. 

Poza 'izbaci nogu'

Po kome je poznata: Naravno, ime je dobila po Angelini Jolie, no često ju zauzmu i Halle Berry i Rosie Huntington

Kako se namjestiti: Teško je izvesti tu pozu ako niste Angelina osobno, ali bez sumnje vrijedi truda: Naglasite prekrasnu haljinu laganim izbacivanjem noge koja će zabljesnuti kroz prorez. Naravno, noga mora biti blago preplanula i premazana nekom kremom koja daje efektni sjaj.

88th Annual Academy Awards, Arrivals

Evo me, tu sam

Po kome je poznata: Cate Blanchett, Jessica Biel i Sandra Bullock.

Kako se namjestiti: Ima neke urođene klasike u pozi s rukama lagano spuštenim uz tijelo. Ujedno je i pomalo aristokratski, ulijeva povjerenje u osobu koja tako stoji, pa ne čudi ako sve oči budu uprte baš u dame koje tako budu stajale. 

U prolazu

Po kome je poznata: Diane Kruger, Natalie Portman, Jessica Biel

Ova poza ponekad može izgledati pomalo neprirodno. Dama koja tako stoji kao da kaže: Samo sam u prolazu, uopće me ne zanima kamera. Naravno, sve je dobro osmišljeno - pramen kose slobodno leprša iza uha, kako bi sve oči mogle biti uprte u šarmantno lice.

Oscar 2017.: 'La La Land' je dobio rekordnih 14 nominacija
Oscar 2017.: 'La La Land' je dobio rekordnih 14 nominacija

Poza za flert

Po kome je poznata: Blake Lively, Miley Cyrus i Scarlett Johansson.

Kako se namjestiti: S rukama na bokovima, malo podignutim ramenima i pogledom u stranu, kao da na crvenom tepihu ne postoji nitko drugi osim vas. To je idealna poza za flert s fotoaparatima  Posebno je prikladna za dame koje imaju haljinu s otvorenim leđima. 

18 legendarnih Oscar-haljina: Ocijenite najljepše haljine ikad
18 legendarnih Oscar-haljina: Ocijenite najljepše haljine ikad

Poza 'čajnik'

Po kome je poznata: Meryl Streep, Kate Hudson.

Kako se namjestiti: Klasična poza u kojoj je jedna ruka na boku, a rame malo podignuto, kako bi se naglasila ključna kost, što daje dozu elegancije i profinjenosti. To je također i savršena poza da pokažete prekrasnu narukvicu i tako privučete sve poglede. 

Zvijezda

Po kome je poznata: Charlize Theron, Nicole Kidman i Megan Fox.

Kako se namjestiti: To je poza prave dive. Ruke uz struk naglašavaju liniju, te pokazuju da je riječ o samouvjerenoj osobi. Dizajneri vole ovu pozu jer se haljina koju dama nosi odlično vidi iz svih uglova. 

Veliki modni radar: Pogledajte sve haljine s dodjele Oscara
Veliki modni radar: Pogledajte sve haljine s dodjele Oscara

 

Korak naprijed

Po kome je poznata: Victoria Beckham, Anne Hathaway, Rita Ora

Kako se namjestiti: Pozu je proslavila Victoria Beckham, a djeluje pomalo šik. Odlična je za poziranje pred kamerama, jer ističe liniju.

84th Academy Awards - Arrival

Kao val

Po kome je poznata: Keira Knightley, Jennifer Lopez i Kirsten Dunst.

Kako se namjestiti: Ova poza gledano sa strane izgleda savršeno, jer se vidi silueta, No, pazite ako s te strane ne izgledate savršeno. Posebno je zanimljiva ako žena ima gola leđa, s tim da dekolte može biti dosta dubok. 

Noge u prvom planu

Po kome je poznata: Kirsten Stewart, Kate Bosworth

Kako se namjestiti: Ako su vam noge jača strana, svakako ih ogolite. Dakle, u kratkoj haljinici ili vrućim hlačicama izbacite jednu nožicu lagano prema naprijed, tako da se oslanjate samo na prste, kako bi se noga izduljila.

2015 Vanity Fair Oscar Party

Pobjednička

Po kome je poznata: Audrey Hepburn, Helen Mirren, Elizabeth Taylor, Juliene Moore.

Kako se namjestiti: Kad je slavni kipić u rukama, sve je dozvoljeno. Ipak, držite ga tako da fotografi mogu obuhvatiti vaše presretno lice i prestižnog Oscara u vašim rukama, jer sve je to i zbog toga, zar ne?     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'