Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Frizura Audrey Hepburn još uvijek je jedna od najtraženijih

None Foto: Screenshot 7

Uvojci Marilyn Monroe, stepenasto ošišana kosa Jennifer Aniston, dječačka frizura Twiggy ili minimalizm Audrey Hepburn, frizure su koje simboliziraju ženstvenost

Audrey Hepburn po mnogo čemu je do danas ostala ikona stila, bilo da je riječ o maloj crnoj haljini, velikim mačkastim naočalama ili bisernoj ogrlici. No postala je i simbolom tzv. pixie stila frizure koji promovira dječačku modnu razigranost u kombinaciji s vrhunskom elegancijom. Njezina minimalistička frizura s ravnim, kratko odrezanim šiškama još uvijek je jedna od najtraženijih frizura koju žene žele imati, a njezinu popularnost nije dosegla ni kosa Jennifer Aniston iz "Prijatelja", kao ni Victoria Beckham s dugogodišnjom verzijom klasičnog boba. 

Koliko je značenje dobre frizure za žensku ljepotu dobro znaju i današnje zvijezde poput Rihanne, koje se trude izgraditi prepoznatljiv i osebujan stil po kojima će postati prepoznatljive te možda jednog dana konkurirati slavnoj Audrey.

Top lista najpopularnijih i najupečatljivijih frizura

Prema izboru više od 20.000 žena u anketi koju je provela američka kompanija Disney, ove frizure posebne su po svojoj originalnosti i utjecaju na trendove:

1. Audrey Hepburn

2. Marilyn Monroe

3. Twiggy

4. Jennifer Aniston 

5. Victoria Beckham

6. Jacqueline Onassis

7. Rihanna

8. Eva Longoria

Komentiraj, znaš da želiš!