Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Gastro zvijezda: Izbor najboljeg foodie blogera godine!

Gastro zvijezda: Izbor najboljeg foodie blogera godine!
1

Volite kuhati, pisati, slikati i snimati? Imate svoj blog dulje vrijeme, malo ste zapeli, ili ste novi i nabrijani? Možda vam baš i ne ide s kuhačom, ali imate svog tajnog idola kojem se potiho divite i pratite ga u stopu?

Svima vam je zajedničko jedno – prijavite sebe ili svog omiljenog junaka na natječaj za najbolji foodie blog godine – Gastro zvijezda!

Pravila su jednostavna, a nagrada sjajna – bitno je samo da sebe ili svoje prijatelje blogere u razdoblju od 20. listopada 2017. do 10. studenog 2017. prijavite na stranicu Gastro-zvijezda.hr putem ovog linka, a tada pristupamo ocjenjivanju i glasanju.

Očekuju vas sjajne nagrade u vidu vrhunske opreme za snimanje u iznosu od 8.000 kuna, sjajnih miksera, setova noževa, poklon paketa glavnog sponzora natječaja Zvijezde, kao i mogućnost sklapanja ugovora o suradnji... Ali o svemu tome više na www.gastro-zvijezda.hr.

Najbolji od vas će ući u finalni dio, kada će specijalni žiri u sastavu: Pobjednica "Zvjezdanog" MasterChefa Lana Klingor Mihić, foodblogerski kralj Darko Kontin, Marina Knežević, direktorica marketinga Zvijezde te urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish - odlučiti tko je najbolji od najboljih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A tu vas, po dvoje u svakoj kategoriji očekuje natjecanje, kuhanje, snimanje – i prava slava. Najbolji među vama će osvojiti i glavnu nagradu u vrijednosti od 10.000 kuna. Naravno, sve će to biti objavljeno na eventu 6. prosinca 2017. na tajnoj lokaciji! Nije li vrijeme da krenete vježbati? Možda upravo vas čeka veličanstvena karijera!

VIDEO

No, idemo prvo reći par detalja o pravilima:
Organizator u razdoblju od 20. listopada 2017. do 10. studenog 2017. na web lokaciji Gastro-zvijezda.hr zaprima prijave u devet ponuđenih gastro kategorija: Tradicionalna kuhinja, Zdrava hrana, Slastice, Za bebe i djecu, Najbolje fotografije, Najbolji video, Vegetarijanska hrana, Međunarodna kuhinja i Recenzije.

Sudionici natječaja prijavljuju se u odabranoj blog formi koja uključuje: tekst, fotografiju i video. Video format je poželjan ali ne i nužan prilikom ocjene žirija i odabira finalista. U konkurenciju izbora primaju se i You Tube kanali s redovito objavljivanim autorskim gastro-video sadržajem, ali ne i Twitter računi, Facebook stranice i statičke internetske stranice koje ne objavljuju redovan autorski sadržaj.

U drugoj fazi se biraju finalisti i to od 11. - 23. studenog. Nakon odabira po dva finalista u svakoj od devet kategorija, u trećem krugu koji traje od 24. studenog 2017. do 4. prosinca 2017. birat će se pobjednik svake kategorije putem glasovanja na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Samo u tri vodeće kategorije: Tradicionalna kuhinja, Zdrava hrana i Slastice, finalisti će se sučeliti u kulinarskom video izazovu koji će im zadati stručni žiri. Video sadržaj proizašao iz kulinarskih izazova bit će objavljen na web lokaciji gastro-zvijezda.hr uz koju će biti omogućeno i glasovanje putem društvenih mreža.

Na javnom događanju 6. prosinca 2017. službeno će se proglasiti pobjednici svake od devet ponuđenih kategorija, dok će stručni žiri od devet pobjednika izabrati najboljeg, ukupnog pobjednika natječaja i "Foodie blogera godine". Svaka osoba koja se prijavljuje na nagradni natječaj može se prijaviti i u više ponuđenih kategorija.

Pravila su tu, vremena baš i nema puno, pripremite prstiće i ispunite prijavu - nagrade se neće osvojiti same... Postanite Gastro zvijezda, krećemo!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku