Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Baka (57) je bila s 200 frajera mlađih od 30: 'Pomlađuju me'

Nakon rastave drugog braka 2010. godine, Gaynor se odlučila upustiti u veze s mlađim muškarcima. Otada se preporodila, seks je bolji no ikad, i ne mari za tuđa mišljenja.

Mlađi muškarci bolji su u krevetu, a izlazim samo s mlađima od 30 godina, oni me čine mladom, rekla je Gaynor Evans. Iako joj je skoro 60 godina, osjeća se upola mlađe.

Nju ne brine to što će drugi o njoj pričati i nikome se ne planira ispričavati zbog svojih izbora i stila života. Želja za seksom joj nikada nije oslabila, a trenutno se nalazi sa trojicom muškaraca istovremeno. Gaynor kaže kako njezina osobnost ne odgovara starijim muškarcima, te je više zainteresirana za ulogu ljubavnice nego kućanice. Inače, Gaynor je autorica i poslovna žena iz Enfielda u Londonu. Ona je i majka četvero djece, koji su joj podrška bez obzira na to što su njeni partneri mlađi od njih.

Pokušala se uklopiti i prvi put se udala sa 18 godina, no nakon što ni nakon drugog braka nije mogla prihvatiti bračni život, 2010. godine okrenula se mlađim muškarcima i sada uživa u tome. Bilo joj je teško priviknuti se na samački život u četrdesetim godinama, no uz pomoć njezine dvije kćeri počela je izlaziti i osjećala se bolje. 

Kako je izlazila tako je počela primjećivati da dobiva puno muške pažnje. Gaynor je prvo pomislila da su samo pristojni, ali je ubrzo shvatila da su zainteresirani za nešto više. Njeni prvi mlađi muškarac imao je 23 godine, što joj je samo dalo vjetar u leđa da se nastavi viđati sa mlađima od sebe.

Nakon odličnih iskustava s mlađim muškarcima, odlučila se pridružiti web stranici toyboywarehouse.com gdje upoznaje mlađe muškarce koji su zainteresirani za starije dame. Do sada nije imala loših iskustava u seksu s mlađima. Tvrdi da je to zbog toga što su starije žene samopouzdanije pa je time i kemija među partnerima na zavidnoj razini.

- No nije sve samo u seksu, u ovakvom odnosu bitni su osjećaji, prisnost i razgovor - kaže Gaynor. 

Viđa se s više muškaraca odjednom i bilo bi nerealno tražiti od njih da ona njima bude ekskluzivna. Tvrdi da je muškarcu prirodnije 'širiti svoje sjeme', nego biti vjeran. Na sve negativne komentare žena o njezinom načinu života, ona samo jednostavno kaže da su ljubomorne, piše The Sun

- Moj život daleko je radosniji i uzbudljiviji nego ikad prije - zaključila je Gaynor.

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Komentari (120)
  • ..kud ćeš baki više sreće, jedan vadi , drugi meće...;-)))))

    3. 4. 2019,   07:41
  • Stara japanska poslovica kaže: "Bolje dat mladom da se uči,nego starom da se muči."

    3. 4. 2019,   10:03
  • Za razliku od mlađih cura koje su u sexu često nesigurne, djetinjaste i pune frustracija i kojima je često za vrijeme sexa doslovno žvakaća gumica u ustima, mlađi muškarci obožavaju MILF-ače, jer imaju od koga učiti. Naime, starije gospođe su obično savladale zanat, a izgubile sram i kao takve su idealne za praktičnu nastavu!

    3. 4. 2019,   08:41