Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Genijalan trik kako rastegnuti preuske cipele za 10 minuta

Kupili ste predivne cipele, no ne možete ih nositi jer vas žuljaju? Postoji vrlo jednostavan način kako ih raširiti dovoljno da postanu ugodne za nošenje i ne stvaraju bolne žuljeve

Sve što vam treba su jedne debele čarape ili nekoliko pari tanjih, i sušilo za kosu. Navucite čarape na noge, što više ih uspijete ugurati u preuske cipele, pa dio koji vas žulja zagrijavajte vrućim zrakom.

OLAKŠAJTE SI BOL Par trikova kako pomoći žulju da brže i bezbolnije zacijeli...

Dok to radite, povremeno istežite stopala kako bi se preuski dio raširio pod utjecajem vrućeg zraka i pritiska.

Na kraju, cipele ne skidajte sa stopala sve dok se posve ne ohlade. Skinite čarape i provjerite rezultat. Ukoliko su vam cipele još uvijek negdje malo preuske, ponovite postupak.

Radi li se o kožnim cipelama koje želite proširiti, na kraju ih premažite kremom, prenosi portal goodshomedesign.com.

 

Komentari (9)
  • Dam ih susjedi...ona bi svake rastegnula...nosi br.42 😉

    17. 8. 2018,   11:40
  • Ne radite to niposto jer ce te tako unistiti cipela!Cipele kad se ohlade lice njihovo ce popucati,konac kojim su sivane takodje...Osim toga ...u uske cipele nitko normalan nece uvlaciti nogu sa debeli carapama i to cak vise njih.Glupost!

    17. 8. 2018,   12:05
  • kozna obuca ako zulja -prije polaska vatom namociti /unutarnji dio /maslinovim uljem,masnoca ne ostaje ni na carapi ni na obuci - jednostavno nestane ,a cipela omeksa ,provjereno i zvuci nevjerojatno

    17. 8. 2018,   13:01