Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Genijalan trik: Očistite rešetke iz pećnice s minimalno truda

Sve što trebate je tableta za pranje suđa u perilici, aluminijska folija i kada napunjena toplom vodom. Proces traje najmanje dva sata, ali vi skoro ništa ne radite. Tajna je u tableti...

VIDEO

Nekoliko australskih majki otkrilo je jednostavnu metodu koja će u potpunosti ukloniti mrlje i preostalu mast od pečenja i očistiti rešetke iz pećnice bez višesatnog ribanja.

Sve što trebate je tableta za strojno pranje posuđa, aluminijska folija i kada napunjena toplom vodom. Proces traje najmanje dva sata, ali vi skoro ništa ne radite.

Za početak, izvucite sve rešetke iz pećnice, odložite ih pojedinačno u foliju - i pustite ih da se natapaju u toploj vodi u koju ste stavili tabletu za pranje posuđa barem dva sata.

Najjeftiniji i najskuplji: Razlika u cijeni omekšivača je 4 puta
Najjeftiniji i najskuplji: Razlika u cijeni omekšivača je 4 puta

- Napunila sam kadu s vrućom vodom, svaku rešetku sam pojedinačno omotala folijom i tako sam ih stavila u vruću vodu. U vodu sam dodala tabletu za pranje posuđa i sve sam ostavila dva sata da se namače - rekla je jedna žena. 

- Nakon dva sata sam prebrisala rešetke s magičnom krpom. Brzo i jednostavno - objasnila je.

Postupak čišćenja je učinkovit jer aluminijska folija ima kemijsku reakciju s tabletom za pranje posuđa.

Druga je žena potpuno izvukla rešetke, nosilice i staklo s vrata pećnice i ostavila ih u vrućoj vodi, u koju je prije stavila tabletu za pranje posuđa, i pustila tri i pol sata da odstoji. 

- Nikad nije bilo čišće - izjavila je. 

Svi će vas hvaliti: Zamotajte najljepše poklone ovog Božića
Svi će vas hvaliti: Zamotajte najljepše poklone ovog Božića

Neki su u početku bili skeptični nakon što su pročitali ovaj trik za čišćenje rešetki iz pećnice, ali nakon što su isprobali su bili zapanjeni izgledom rešetki i nosilica, koje su se sjajile kao da su nove. 

- Koristite ono što imate, nema potrebe kupovati nove proizvode za čišćenje - predložila je jedna žena nakon što je isprobala trik.

Nakon što se ispusti voda iz kade, nijedna od žena koje su isprobale trik nisu imale problema s preostalom masnoćom - kada je nakon ispiranja ostala čista.

- Kada je čista, isprala sam ju običnom vodom i prebrisala - napisala je jedna žena. 

Ako ne posjedujete perilicu posuđa, druge žene su predložile upotrebu deterdženta za pranje rublja ili sredstva za čišćenje roštilja.

- Namakanje u Vanishu isto funkcionira - napisala je jedna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith