Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Genijalan trik sa usisavačem i čarapom - spasit će vas često

Vjerojatno nam se svima nekada dogodilo da nam je negdje po kući ispao neki sitni predmet koji više ne možemo pronaći, ali ovaj trik sa čarapama i usisavačom pomoći će vam da ga pronađete

Svatko od nas ima neke sitne stvari (naušnice, prstene, ključevi, malene vijke koji drže namještaj...), koje kad izgubimo teško prežalimo. 

Ovaj trik će vam pomoć da pronađete sve sitne predmete koje ste izgubili. Sljedeći put kada izgubite neki sitni predmet na tepihu, ispod kauča ili kreveta, uzmite svoj usisivač, tanke čarape ili najlonke i krenite  na posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Evo kako: Navucite čarapu na kraj crijeva za usisavanje. Čarapu zavežite gumicom ili sličnim predmetom kako ne bi ispala. 

Uključite usisivač i crijevo usmjerite prema mjestu gdje mislite da vam je ispala ta sitna stvar. Nakon samo nekoliko minuta ili sekundi usisavanja, maleni predmet bi trebao biti na čarapi koju ste prethodno stavili na crijevo. 

Woman suffering a heat wave at home PREŽIVJETI VRUĆINU Nemate klimu? Odlični trikovi kako rashladiti prostor i sebe

Ovaj trik s čarapama, sprječava da izgubljena stvarčica ne prođe kroz cijev i da se zauvijek ne izgubi negdje u usisivaču.

Spasit će vas i kod razbijenog stakla

Također, ovaj trik će vam dobro poslužiti i ako trebate pokupiti staklo kada vam se nešto razbije. Staklo će ostati na kraj crijeva, na čarapi i tako ćete spriječiti da staklo ne uništi vaš usisivač.

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Komentari (129)
  • ...sprječava da izgubljena stvarčica NE prođe kroz cijev i da se zauvijek NE izgubi negdje u usisivaču?

    28. 7. 2019,   12:50
  • A kako riješiti takve i slične probleme, ako nemaš usisivač, a ni ženske najlonke, ne postoji mi to u kući.?

    30. 7. 2019,   23:34
  • Ovisno o tome gdje je predmet završio...ako nije blizu ruba, nema šanse da ga privuče...I uvijek je riječ o mjestu gdje niti cijev od usisivača ne može proći...

    28. 7. 2019,   13:41