Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Godina će početi uzbudljivo za Rakove, a flert trebaju izbjeći

Godina će početi uzbudljivo za Rakove, a flert trebaju izbjeći
1

Prave ljubavne okolnosti koje će pratiti sreća i zanos očekuju vas od lipnja mjeseca, pa ćete do kraja godine uživati u Jupiteru koji će biti u vašem vladajućem znaku

VIDEO

Prva polovina godine možda neće zadovoljiti vaše ljubavne apetite. Mogući su nedefinirani odnosi, a neki bi se mogli zaljubiti u nekog tko je zauzet. No čak i unatoč tomu, osjećat ćete se vrlo zaljubljeno i sretno. Prave ljubavne okolnosti koje će pratiti sreća i zanos očekuju vas od lipnja mjeseca, pa ćete do kraja godine uživati u Jupiteru koji će biti u vašem znaku. Taj će vas planet učiniti šarmantnima i zavodljivima, a imat ćete sreće u pronalaženju srodne duše. Stoga ove godine širom otvorite oči da vam ne promakne prava prilika.

Slobodni Rakovi

U siječnju ćete sa simpatijom imati toplo - hladne odnose, pa nećete znati na čemu ste s njom. Radije pričekajte ožujak kada će vam porasti vam samopouzdanje, pa ćete lakše prilaziti osobama koje vam se svide. Ipak, preporučuje vam da se ne upuštate u komplicirane ljubavne trokute, iz kojih ćete izaći slomljena srca. Vodite računa da je osoba kojoj poklonite srce toga i vrijedna. 

Najsretnije ljubavno razdoblje bit će od 27. lipnja kada Jupiter ulazi u vaš znak pa ćete unatoč i nekim manje sretnim razdobljima u drugoj polovini godine, ipak imati razloga za ljubavno zadovoljstvo. Mogli biste se zaljubiti kako već dugo niste, osobito u potkraj srpnja i prvoj polovini kolovoza, kada ćete biti zavodljivi i šarmantni pa ćete privlačiti pažnju suprotnog spola. 

Odete li u ovom razdoblju na godišnji odmor, smiješi vam se započinjanje ljetne romanse s osobom koja će vam dugo ostati u pamćenju, a nije isključeno ni započinjanje veze koja će opstati i nakon vrućeg ljeta. Nove vas ljubavi ili sreća s već postojećim partnerom očekuju u rujnu i listopadu.

Zauzeti Rakovi

Početkom godine mnogi će parovi ozbiljnije razmišljati o zajedničkom useljenju ili kupnji stana, dok bi se neki mogli odvažiti i na potomstvo. Ožujak i druga polovina travnja bit će iznimno povoljni za sve zaljubljene Rakove, koji će učestalim druženjem s voljenom osobom, izlascima i bogatim društvenim životom postići da im veza bude čvrsta, a u isto vrijeme da im nikad ne bude dosadno. 

Protiv rutine u svibnju najbolje ćete se boriti odlascima s partnerom na izlete, bavljenjem raznim aktivnostima i putovanjima koja će vam dugo ostati u sjećanju. Kada se dogodi spoj Venere i Jupitera u vašem znaku tijekom lipnja, mnoge žene ovog znaka mogle bi zatrudnjeti i veseliti se dolasku potomstva. No čak i ako ste u braku, pazite da vam se ne dogodi kakav flert ili izvanbračna veza koja bi mogla poljuljati ono što ste godinama gradili. 

Od 23.7. do 16. 8. zajamčeno vam je ugodno ljetovanje osobito ako ćete biti na moru, jer će promjena mjesta boravka poticajno djelovati na vaš odnos. Manja kriza u odnose uvući će se od 6.11. pa do kraja godine, no vašu ljubav i međusobno povjerenje ništa neće moći porušiti.

Najbolji partner - Škorpion

Škorpion je osoba kao stvorena za vas. Obasipat će vas ljubavlju, što će vama, uvijek gladnima ljubavi i pažnje jako imponirati. Vi ćete Škorpiona intuitivno razumjeti, pa čak i kad će on imati svojih mračnih i depresivnih faza. Usklađenost u seksualnom smislu bit će fantastična, pa će u postelji frcati iskre strasti.

Najgori partner - Vaga 

Vaga nikako nije partner za vas jer će vas iritirati njezina česta neodlučnost, ali i usmjerenost na društveni život pri čemu bi vas mogla zanemarivati. Njoj će pak smetati vaša preosjetljivost i prevelika usredotočenost na obiteljski život i djecu, a ona bi najradije htjela da bude centar vašega svijeta.

Najbolja razdoblja za ljubav

  • Od 27. veljače do 22. ožujka
  • Od 16. travnja do 9. svibnja
  • Od 4. do 27. lipnja
  • Od 23. srpnja do 16. kolovoza
  • Od 12. rujna do 7. listopada

Najlošija razdoblja za ljubav

  • Od 10. siječnja do 2. veljače
  • Od 23. ožujka do 15. travnja
  • Od 10. svibnja do 3. lipnja
  • Od 17. kolovoza do 11. rujna
  • Od 16. studenoga do kraja godine
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti