Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Gosling o očinstvu: Kuća puna cura je kao da hodaš po cvijeću

Gosling o očinstvu: Kuća puna cura je kao da hodaš po cvijeću
1

Glumac i partnerica Eva Mendes imaju dvije kćeri, Esmeraldu i Amadu. Ryan je stoga naučio kako očinstvo može donijeti iznimno snažne emocije te ih je pretočio u riječi

VIDEO

Ryan Gosling je postao otac 2014. godine, a novinarima je priznao kako ga je to iskustvo otvorilo i zauvijek promijenilo. Huffingtonpost donosi 11 njegovih citata o roditeljstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45

Kad postanete roditelj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čitavog života slušate o tome kako je to imati djecu, i svi su klišeji istiniti. Osjećao sam da će sve biti drugačije, ali nemate pojma o čemu drugi govore dok to sami ne iskusite, kazao je.

Toronto International Film Festival 2012

O kući punoj djevojaka

Ima suprugu i dvije kćeri, pa su ga često pitali kako je to biti jedini muškarac u kućanstvu.

- To je blaženstvo. Kao da hodate cvjetnom livadom svakog dana. Živim s anđelima, ustvrdio je.

Ryan Gosling: Psihijatar mi je preporučio ulogu u komediji
Ryan Gosling: Psihijatar mi je preporučio ulogu u komediji

Kako roditeljstvo mijenja stvari

- U roditeljstvu postoji doza kaosa i obožavam to. Nekad sam tražio kaos u svom životu, no sad to imam kod kuće i ne moram više tražiti drugdje, kazao je.

O kćerinom glazbenom ukusu

- Opsjednuta je božićnim albumom grupe Hanson. Svaka čast Hansonima, to su vrlo nadarena djeca, ali mislim da sam se naslušao tog albuma. Bojim se da ću ga slušati i ovog Božića, nasmijao se.

Ryan Gosling i Eva Mendes više nemaju volje niti za svađanje?
Ryan Gosling i Eva Mendes više nemaju volje niti za svađanje?

O prvim trenucima s djecom

- Kad prvi put vidite svoju djecu, shvaćate da zaslužuju odlične roditelje. A onda kao u vojsci izgovaraš naredbe i trudiš se biti čovjek kakvog zaslužuju, pojasnio je.

O roditeljskoj sreći

- Znam kako je to imati djecu. U mojem slučaju, Eva je majka iz snova, a oe su djeca iz snova, i čini mi se da sanjam uz njih. Sve sanjam. Osjećam se tako sretno, kazao je.

O darovima za novopečenog oca

- Kad mi se rodila prva kći, Don Rickles mi je poslao darovnu karticu za Toys 'R' Us. Na kartici je pisalo: Ne brini, pronaći ćeš drugi posao. Djeca su skupa, nasmijao se.

O odgoju neovisne djece

- Olakšanje je kad shvatite da su vam djeca takva kakva jesu. Nervozni ste da će naslijediti vaše osobine protiv kojih se borite, a zatim shvatite da oni nisu vi. I to je olakšanje. A onda, ne mislim sad o tome govoriti kao da imam veliko iskustvo, kad ih krenem upoznavati, opet se okrenem naredbama kao u vojsci kako bih im osigurao stvari koje im trebaju, nastavlja Ryan.

Ryan Gosling: 'Neil Armstrong je bio iznimno skroman čovjek'
Ryan Gosling: 'Neil Armstrong je bio iznimno skroman čovjek'

O zabavnoj strani očinstva

- Zvuči kao kliše, no ranije nisam imao pojma da život može biti ovoliko zabavan i tako sjajan, tvrdi on.

Kad vodi obitelj na posao

- Znam da ne mogu dugo bez njih. Naravno da dolaze na set, i lijepo je to podijeliti s njima. Osobito s najstarijom. U svaki set su vrhunski majstori utkali svoje znanje, kostimografi izrađivali vrhunske kostime, te se s ljubavlju i pažnjom odnosili prema svakom detalju. Želio sam da i ona to vidi. Neki dan je bila na setu, a ja sam snimao scenu borbe s Harrisonom Fordom. Usred borbe uskliknula je "Ti pobjeđuješ". Zapravo, rekla je "Super ti ide", a onda je Harrison zastao i pitao je: A kako ide meni?

O roditeljstvu

- Nikad o tome nisam pretjerano razmišljao, ni čak mislio da to želim. Nisam imao romantične vizije o tome. Roditeljstvo se jednostavno pojavilo na pomalo iznenađujući način. Nije bilo s pedumišljajem. Odjedanput sam shvatio: Moj život se promijenio. i Hvala Bogu na tome, zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:40
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru