Obavijesti

Lifestyle

Komentari 72

Grudi trljaju zubnom pastom: Tvrde da postaju veće i čvršće

Beauty blogericu "MakeUpMesha" zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom. Grudi je marljivo trljala spomenutim sastojcima mjesec dana...

VIDEO

Ovaj pomalo bizaran trend zainteresirao je mnoge žene koje priželjkuju veće poprsje, a nisu sklone estetskoj kirurgiji. Radi se o trljanju grudi smjesom paste za zube i vazelina ili pak mješavinom zubne paste, bjelanjka, usitnjenog krastavca i brašna - neke tvrde da im to pomaže, da grudi izgledaju nešto veće i zategnutije.

Dajte svojim grudima slobodu: Prednosti nenošenja grudnjaka
Dajte svojim grudima slobodu: Prednosti nenošenja grudnjaka

Jedna djevojka je na YouTubeu, pod profilom "Naturalbeauty556", pokazala kako ona to radi sa smjesom paste za zube, bjelanjka, usitnjenog krastavca i brašna. Tvrdi da se rezultat zatezanja kože grudi i dekoltea vidi već nakon pet dana.

Pogledajte kako ona to radi:

Druga djevojka, koja se na YouTubeu predstavlja na profilu "Susana Home Remedies", nanosi zubnu pastu na bradavice pa premaže grudi vazelinom i sve dobro protrlja. Tvrdi da je to recept za veće grudi.

Ovo je njezin video:

Još jedan video sa sličnim savjetima:

"Sve su to gluposti"

Zubna pasta isušuje kožu, a to navodno ima učinak zatezanja kože pa djeluje čvršće. Ipak, teško je povjerovati da može prodrijeti duboko pod kožu manjih grudi i tamo napraviti čudotvorne promjene. S druge strane, niti ostali sastojci, na primjer vazelin, ne mogu imati učinak povećavanja grudi, već se eventualno može činiti da su veće jer je koža sjajnija, prenosi Metro.

- Ovi bizarni savjeti jednostavno su zavaravanje mnogih žena koje bi voljele imati veće grudi te su sklone pribjeći "čudesnim metodama i pripravcima". I pasta za zube i vazelin kao pomagala za dolazak do većih grudi su čisto internetsko šarlatanstvo. Grudi od toga mogu mirisati osvježavajuće, ali zasigurno neće postati veće - rekao je dr. Christopher Inglefield iz Klinike za estetsku kirurgiju "London Bridge Plastic Surgery & Aesthetic" u Velikoj Britaniji.

Beauty blogericu "MakeUpMesha" zaintrigirala je ta teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom pa je to iskušala na sebi. Grudi je marljivo trljala spomenutim sastojcima mjesec dana, ali pomaka nije bilo. Na kraju je ustvrdila da je sve to glupost i pozvala žene da ne nasjedaju.

Srećom, ova metoda ne može napraviti veliku štetu na grudima, osim eventualno pojave iritacije na koži jer je pasta za zube pomalo abrazivna.

VIDI OVO: Melania Trump okopavala vrt i postala viralni vic.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara