Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Hakirali su partnerove profile i tako im se osvetili za prevaru

Hakirali su partnerove profile i tako im se osvetili za prevaru

Nakon što su uhvatili svoje partnere u prevari, odlučili su im se osvetiti. Na njihovim tajnim Tinder profilima odlučili su ih javno osramotiti objavljivanjem pikanterija iz privatnog života

VIDEO

Ako ste se ikada bili prevareni onda sigurno znate kakav je to osjećaj, a pogotovo koliku želju u tom trenutku imate za osvetom.

I dok se neki odluče 'uzdignuti' i krenuti dalje, drugi ipak imaju drugačije planove i odlučuje se na to barem malo 'upropaste' život svojim partnerima preljubnicima.

Nakon što su otkrili partnerove tajne profile na Tinder aplikaciji za upoznavanje, odlučili su ih malo 'urediti' i javno objaviti kakvi su oni zapravo ljudi. Uglavnom se tu radi o tome da su provalili na partnerov Tinder i u kratki opis ispod slike, prevareni napisali kako je njihov partner zapravo u dugoj vezi/braku, ima djecu, ali i da varaju svojeg partnera ili partnericu povremeno.

Ovo su samo neki od najgorih primjera osvete koje su pogodile preljubnike na Tinderu:

1. Ljuta djevojka je objavila sliku sebe i svog partnera zajedno s njihovih dvoje djece na njegov Tinder profil nakon što ga je preko aplikacije uhvatila da ju vara.

- Ja sam g*vno koje vara svoju djevojku koja brine o naših dvoje djece dok ju ja varam na Tinderu - napisala je ispod slike.

 

2. Ova trudnica je bila prestravljena kada je otkrila da njezin suprug ima profil na stranici za traženje partnera pa mu se odlučila osvetiti i napraviti novi profil.

- Da, vidjeli ste drugi profil s istom slikom. Molim vas pročitajte! Ja sam smeće koje vara svoju trudnu suprugu.

 

3. Jedna supruga je na profil svog partnera napisala: 'Ja sam oženjeni muškarac koji ima troje djece i redovito vara svoju suprugu'.

 

4. Meghan je odlučila napraviti Tinder profil u nadi da će ga primjetiti njezin dečko. 'Napravila sam profil kako bi moj dečko saznao da znam da ga i on ima. Napravio ga je pet dana nakon što je saznapo da sam trudna' - napisala je u opisu.

5. Prevarena djevojka je na profil svpog dečka dodala nekoliko zajedničkih fotografija i napisala: 'Nažalost, moja djevojka je pronašla moj profil na Tinderu, sve poruke s djevojkama s kojima sam se dopisivao i dijelio golišave fotografije. Ja sam lažljivo g*vno i definitivno trebate prstom preći ulijevo jer ću vas s*ebati. Također, ne treniram pse vodiče. Radim u tvornici.' 

 

6. Ova prevarena supruga nije puno komplicirala, već je na suprogov Tinder profil umjesto njegovog imena napisala 'oženjen'. 

 

7. Iako se trebao oženiti za dva mjeseca, Kevin je ipak ostao samac nakon što je njegova nesuđena supruga otkrila da se dopisuje s drugim ženama.

- Trebao sam se oženiti za dva mjeseca, ali sam to sve bacio u vodu zbog beznačajnih razgovora s ružnim, usamljenim k*rvama - napisala je.

8. Georgeova bivša zaručnica se nije nimalo suzdržavala kad je u pitanju razotkrivanje njegovih intimnijih tajni. 'Zovem se George, imam spolnu bolest i volim ju 'dijeliti' s drugima. Ako želite imati svrab, povucite desno. Moji hobiji uključuju laganje i varanje moje djevojke s kojom sam u vezi već nekoliko godina i koju sam zaprosio prije nekoliko tjedana, tako da ustvari moje zaručnice, ali se želim zabavljati dok sma u Melbournu' - napisala je prevarena djevojka. Dodala je i da George misli da ima veliki penis, ali da se 'ne isplati ni svući za njega'.

9. Jordanov profil na Tinderu ne djeluje više tako privlačno nakon što ga se dočepala njegova dvogodišnja djevojka (koju je prevario).

- Volim se smijati i zabavljati. Imam sina od tri godine koji mi je sve na svijetu. Imam i vjernu djevojku (pogledajte moje alternativne fotografije) s kojom sam u vezi već dvije godine, koju varam već mjesecima, a koja je upravo saznala za moj profil na Tinderu. Povucite desno ako želite ići na spoj s varljivim gadom - napisala je i dodala da Jordan svima laže da je završio fakultet, ali da to nije istina.

10. Roxien bivši je želio upozoriti potencijalne udvarače da je problematična i da vara. 'Lažljivica sam i varalica. Fizički sam zlostavljala svog bivšeg dečka, a onda mu lagala da sam trudna kako bi ostao sa mnom. Pokušala sam ga zapaliti i pregaziti autom. Imam ozbiljne probleme - napisao je.

11. Benjamin je imao djevojku, dok ona nije pronašla njegov Tinder profil u koji je uspjela provaliti pa je u opis napisala 'Imao sam djevojku dok nije pronašlla moj profil na Tinderu... Serijski sam varalica i većinu vremena provodim ispred ogledala. Volim se gledati barem pola sata dnevno. Ne znam govoriti istinu. Nemam smisla za humor'. Dodala je da je on sada slobodan i da mu se jave sve cure kojima se sviđaju muškarci koji ga 'ne mogu zadržati u gaćama'.

12. Roxannin suprug joj se osvetio upozorivši njezine Tinder ljubavnike da ga je varala i da zajedno imaju petero djece, pa 'tko zna koliko spolnih bolesti ima'.

13. Bivša partnerica upozorila je sve potencijalne nove partnerice na njegovo 'nasilno' ponašanje i upitnu higijenu. 'Upozorenje! NE RAZGOVARAJTE S OVIM MUŠKARCEM, nasilan je psihički i fizički. Uvijek će od sebe napraviti žrtvu. Ima nekoliko spolnih bolesti i zna to, ali ne govori jer ih želi prenostii. Budite oprezne' - napisala je.

14. Prevarena supruga je promijenila profilnu sliku svog partnera koja prikazuje romantični trenutak s njihovog vjenčanja.

 

15. - Bio sam oženjeno g*vno koje je razgovaralo s vama dok je moja trudna supruga bila nekoliko dana od termina. Osvojite me cure, slobodan sam! I oh, da, sve ove fotografije su stare šest godina. Sad sam puno deblji - napisala je jedna ogorčena supruga.

16. Mikeova supruga se niije suzdržavala kad je upala u njegov Tinder profil. 'Bok, ja sam Mike, oženjen sam i imam dvoje djece. Imam mali penis koji je zaražen spolnim bolestima. Moja žena je pronašla moj profil, ako vam nije jasno, a ja to još ne znam. Ne znam ni da trenutno razgovara s jednom od mojih cura i da će me ostaviti. Ja sam g*vno kojeg boli k*rac za bilo koga osim za sebe. Nemojte biti tužne ako se ne sjećam vašeg imena jer već dugo lažem i varam, a svim curama šaljem isto generičko s*anje' - napisala je.

17. Prema njegovoj bivšoj, Tyler je varalica i lažljivac koji ju je navodno prevario dok je bila u posjeti roditelja u drugoj državi. Dodala je i da nije izgubio nevinost do 23. godine.

18. Michaelova djevojka nije baš bila sretna nakon kad je otkrila da njezin dečko ima profil na Tinderu, pa je promijenila opis profila.

- Ja sam u principu grozna osoba... Imam djevojku. Nju izgleda varam putem ove aplikacije. Živimo zajedno godinu dana. Vjeruje mi. Govorim joj da je lijepa... Vjerojatno ću ti reći isto. Ja sam pun g*vana i volio bih se uvući u tvoje gaćice - napisala je.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku