Obavijesti

Lifestyle

JACUZZI® LODGE - osmišljen za gostoprimstvo i turizam!

 JACUZZI® LODGE - osmišljen za gostoprimstvo i turizam!
10

Lodge je Jacuzzi® hidromasažni bazen posvećen turističkim naseljima, kampovima, hotelima, vilama, kućama i apartmanima za odmor

Sve više upita od strane iznajmljivača i hotelijera, inspirirali su razvoj proizvoda koji će zadovoljiti specifične zahtjeve takvog tržišta. 

Radi se o potpuno novom proizvodu, jednostavne tehničke izvedbe i prihvatljive cijene, odnosno Lodge je razvijen kao "low-cost" originalni Jacuzzi® proizvod niže cjenovne kategorije i niskih troškova održavanja uz maksimalnu učinkovitost.

Lodge je jednostavan za instalaciju i upotrebu, a može biti instaliran u ugradbenoj i samostojećoj varijanti. Dizajniran je za veliku učestalost korištenja u dobrom društvu, a njegov minimalistički dizajn savršeno se uklapa u svaki vrt, terasu, plažu ili prostor za opuštanje. 

Navedeni proizvod dolazi s višebojnom unutarnjom LED rasvjetom te 20 hidromasažnih mlaznica, a kao opcija tu je i 10 puhaljki zraka (blower mlaznica). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radi se o hidromasažnom bazenu za 4 osobe čije su vanjske dimenzije 200 x 185 centimetara, a integrirana protuklizna stepenica ujedno služi i kao dječje sjedalo. Zahvaljujući sistemu grijanja, Lodge se može koristiti na otvorenim prostorima tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. 

Voda se tretira i održava uz pomoć filter uložaka, a moguće je i dodatno instalirati provjerene sustave poput ClearRay® UV lampe te pješčanog filtera. Lodge se prazni za manje od 20 minuta, čime osigurava brže čišćenje i pripremu za ponovnu upotrebu. 

Tu je i termo-izolacijski pokrov koji održava ugodnu temperaturu vode, umanjuje gubitke energije, a u ponudi je i dodatna zimska izolacija obloge. 

Zašto Jacuzzi®? Uz to što se radi o najboljoj svjetskoj marki i europskom proizvodu iz Italije, osigurana je servisna mreža s 20 godina iskustva i mrežom servisera po čitavoj državi, a svi rezervni dijelovi i potrošni materijali dostupni su 20 godina od prestanka proizvodnje. 

Kupcima nudimo potpuno profesionalan pristup, bez prikrivenih troškova, a po potrebi za kupca pronalazimo i uslugu najam dizalice u svim većim gradovima i otocima. 

Na kraju, naglasimo da su rokovi isporuke od 7 do 30 dana, a cijene kreću od 55.000,00 kn s uključenim PDV-om. 

No, ako ste član zajednice iznajmljivača portala www.apartmanija.hr ili to uskoro postanete, ostvarite pravo na dodatnih 5.000,00 KN popusta za predbilježbe do 31.01.2016.

Ukoliko ne uspijete posjetiti JACUZZI® WELLNESS SPECIALIST BRAND STORE na adresi TARATINSKA 66 - ZAGREB i uživo vidjeti Jacuzzi® Lodge, za sva pitanja pošaljite upit na info@aqua-spa.hr ili posjetite službenu web stranicu www.aqua-spa.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima