Obavijesti

Lifestyle

Komentari 38

Hit u Japanu: Svi nose ruksak u koji možete sakriti čovjeka

Japanski dizajnerski studio CWF osmislio je novi hit za izletnike - 'Backpacker's Closet', torbu koja je toliko velika da se može koristiti kao garderoba ili čak za nošenje odrasle osobe

VIDEO

Ogroman ruksak u kojem čovjek može spavati se pokazao kao veliki hit u Japanu, a neke od varijanti te ogromne torbe su se već i rasprodale. 

Japanski dizajnerski studio CWF osmislio je 'Backpacker's Closet', torbu koja je toliko velika da se može koristiti kao garderoba ili čak za nošenje odrasle osobe.

Ovaj ogroman ruksak se može kupiti za 1532 kune (26.000 jena), a online trgovina Plywood je već rasprodala ruksak u boji pijeska.

Ruksak Backpacker's Closet je oko 100 cm dug i 68 cm širok, te ima maksimalni kapacitet od 180 litara.

Dizajn ga čini idealnim za nošenje mlade odrasle osobe i ima dodatnu podstavu u naramenicama kako bi se smanjio stres na leđima i ramenima korisnika.

Na internetskoj stranici Plywood-a torba je opisana kao 'neophodna za kampiranje, nošenje teške opreme i nošenje puno stvari u kamp'.

Na stranici također stoji da 'ruksak može služiti i kao dodatni ormar te da je pametno rješenje za problem s pohranom stvari'.

Unatoč tome što je proizvod idealan za kampiranje, upozorenja na ruksaku navode da ga se treba držati u hladu, to jest ne na izravnom sunčevom svjetlu.

Internet stranica također navodi da trenje, vlaga, kiša i znoj mogu uzrokovati promjenu ili prijenos boje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Dnevni horoskop za srijedu 24. travnja: Lav uživa u romantici, a Blizanci su pod 'povećalom'...
KOGA ZVIJEZDE 'MAZE'?

Dnevni horoskop za srijedu 24. travnja: Lav uživa u romantici, a Blizanci su pod 'povećalom'...

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 24. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje