Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hoće li 'traper' badići i kupaće gaće ovo ljeto vladati plažama?

Brand Shinesty pustio je u internetsku prodaju kolekcije muških kupaćih gaća te bikinija i jednodijelnih kostima za žene u stilu trapera, koji su i na pariškom Fashion Weeku podijelili publiku

Plažama će ovo ljeto zavladati traper, tvrde dizajneri branda Shinesty. Kolekcije muških kupaćih gaća, koje izgledaju kao da su traperice odrezanih nogavica, te ženskih bikinija i jednodijelnih kupaćih kostima koji podsjećaju na kombinezone od trapera, pojavile su se u internetskoj prodaji i ubrzo postale pravi hit.

Foto: Schreeenshot/youtoube/GoFoundMe

Neki od modela mogu se pronaći u ispranoj verziji, te u boji crnog trapera. 

Daytona Dong Sarong, Denim Dukes, the Jeado - whatever you want to call 'em they've got all the benefits of denim without the chafe. Shop Denim Swim: http://bit.ly/2D3GwoE

Objavljuje ShinestyUtorak, 9. travnja 2019.

Frajeri koji žele prošetati plažom takvim kupaćim gaćama mogu izabrati između slim verzije, ili bokserica, dok djevojke mogu pronaći i 'špagice'. Cijene ovise o modelu, a kreću se između 8 do 10 dolara za tange, pa do 59,99 dolara za jednodijelni badić. 

Večernji list U ljekarne po odjeću koja štiti djecu od UV zraka

Za one kojima je važno da se kupaći brzo suši, valja naglasiti da je kolekcija izrađena od uobičajenog materijala za kupaće kostime, samo je kreirana i dizajnirana tako da podsjeća na traper. 

Introducing the Daytona Jeankini. All the benefits of denim without the chafe. Lock Yours In Today: http://bit.ly/2VVnKr2

Objavljuje ShinestySrijeda, 17. travnja 2019.

Autori kolekcije uvjereni su da će kolekcija biti hit. 

Fotolia Kupaći kostim koji se suši odmah i štiti od UV zraka

- Bit će slično kao kad u društvu otvorite vrećicu masnog čipsa i svi vas gledaju s dozom gađenja, ali svi žele zavući ruku da se dočepaju grickalica – stoji u opisu kolekcije. 

Foto: Schreeenshot/youtoube/GoFoundMe

Do ideje da se odjeća za kupanje oboji kao traper dizajneri su došli kad su na jednom koncertu vidjeli muškarca koji se ljulja u prekratkim kratkim hlačicama, a prvi puta su predstavljene na pariškom Fashion Weeku prošle jeseni.

Photos Mala doza UV zraka oslobađa od stresa

Komentari publike su već tada bili različiti, a tako je i danas na Facebook stranici na kojoj je kolekcija predstavljena – ima onih koji kažu kako je to nešto najgore što su vidjeli u životu, ali i onih kojima se ideja sviđa. 

OŽENIO MAMU SVOG PRIJATELJA: 'Rugao mi se pa sam mu vratio'

Komentari (18)