Obavijesti

Lifestyle

Komentari 127

Horor operacija: Htjela je lijepe grudi, a dobila najružnije ikad

Nadala se ljepšim grudima, a nakon operacije, koja ju je koštala 55.000 kuna, ju je dočekao horor. Grudi su izgledale izmasakrirane, a kirurg nije htio ni priznati da joj je uništio grudi

VIDEO

Mlada medicinska sestra koja se odlučila na estetsku operaciju povećanja grudi na Baliju progovorila je o strašnom iskustvu koje je doživjela. Nakon što se probudila iz anestezije, skinuli su joj zavoj s grudi i šokirala se. Probudila se s najružnijim grudima koje je ikad vidjela. 

Kara Antonio imala prvu estetsku operaciju grudi 2013. godine. Nakon rođenja djeteta i dojenja, grudi su joj ostale nejednake te je odlučila otići na novu operaciju. 

Tako je 14. studenoga, 24-godišnja majka iz Pertha u Zapadnoj Australiji, odletjela na Bali i platila kirurgu 55.287 kuna (8.500 dolara) kako bi ih popravila.

Ali kad se nakon operacije probudila, ostala je u nevjerici zbog onoga što su joj kirurzi napravili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bila sam uznemirena, grudi su mi bile odvratne - rekla je za Daily Mail Australia.

- Sve što je napravio je to da je pomaknuo bradavice i stavio veće umetke misleći da će to grudi podići. Počela sam plakati čim mi je maknuo zavoje - prepričava Antonio.

- Nisam platila premještaj bradavica, platila sam popravak stanja grudi s povećanjem i podizanjem. Moje grudi su uništene - izjavila je Antonio.

Ispričala je kako se žalila na izgled grudi na što su joj odgovorili da je s grudima sve u redu i da dobro izgledaju.

- Nitko normalan ne bi rekao nekome da mu grudi dobro izgledaju kad je toliko očito da su totalno sj...ne - rekla je Antonio.

Nakon toga, kirurg joj je ponudio besplatan 'popravak grudi'.

- Bila sam očajna i pristala sam na korektivnu kirurgiju - dodala je.

Ali ni nakon druge operacije, koja je napravljena dva dana nakon prve, nije bila zadovoljna rezultatom. Grudi su joj i dalje bile prenisko, visjele su i bile previše razmaknute.

- Nisu se ispričali. Platila sam puno novca za ovaj zahvat, a samohrana sam majka i skupljala sam mjesecima novac kako bi si to mogla priuštiti - objasnila je.

Ispričala je kako je 2013. godine prvi put išla na Tajland na povećanje grudi i da je to bilo fantastično iskustvo. Ali, nakon svega što se dogodilo s drugim povećanjem grudi, sad traži puni povrat novca kako bi otišla natrag u kliniku na Tajlandu u kojoj je prvi put napravila operaciju. 

Izvadila je umetke iz grudi: Pet godina su mi zagorčavali život
Izvadila je umetke iz grudi: Pet godina su mi zagorčavali život

Podijelila je svoju priču kako bi upozorila žene na opasnosti odlaska na estetske operacije van zemlje. 

- Svim ženama koje žele povećanje grudi bi rekla da nikako ne idu na Bali. Nemojte napraviti istu grešku kao i ja. Vjerovala sam svemu što su mi rekli i nikad mi nije ni palo na pamet da bi mi se moglo dogoditi to što mi se dogodilo - objasnila je Antonio. 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'