Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horoskop: 5 znakova koji su vječni i beznadni romantičari

Rakovi vole strastveno i tijekom života iskuse više velikih ljubavi, a Djevice imaju najčišće srce od svih znakova koje će staviti na pladanj onome koga vole. Donosimo pet znakova koji su 'ovisni o ljubavi'

Rak

Ovaj znak je najromantičniji od svih horoskopskih znakova. Ne samo da obožava ideju ljubavi, već je njegovo duboko suosjećanje s ljudima u okolini razlog zašto mu nitko ne može odoljeti.

Rakovi vole strastveno i tijekom života iskuse više velikih ljubavi, ali to ne znači da da skaču iz veze u vezu ili da je njihova ljubav površna. Oni su jednostavno tako "programirani", u svakom periodu života dožive jednu veliku ljubav, piše Your Tango.

Ribe

Ribe vole svim srcem i kad su zaljubljene izgledaju kao da su ispale iz romantičnog filma. Često se zaljubljuju, ali često se zna dogoditi i da na kraju veze ostanu slomljenog srca. 

Dok se drugi znakovi nakon ljubavnog brodoloma pokušavaju zaštititi od ljubavne boli, Ribe smatraju da ako se to moralo dogoditi da je to jednostavno tako i nastavljaju dalje. Traže drugu vezu i zaljubljeni se ponovo potpuno predaju novom ljubavnom žaru. 

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Djevica

Zato što je Djevica hladne vanjštine mnogi misle da u njoj nema nikakvog ljubavnog žara, ali to je daleko od istine. Zbog svoje nevinosti i zaštićenosti Djevice vole potpuno i iskreno. 

Iskrene i direktne, Djevice imaju najčišće srce od svih znakova koje će staviti na pladanj onome koga vole, smatrajući da je takva predaja znak prave ljubavi. 

Vaga

Vage se možda ne čine kao jako osjećajne, ali one su pravi romantičari. To je uzglavnom zbog toga što se teško otvaraju i vole testirati potencijalne partnere kako bi dobile dokaz prave ljubavi. Ali onda kad dobiju dokaz koji traže, u potpunosti se prepuštaju novoj ljubavi. 

Pa čak i kada je u dobroj ljubavnoj vezi, Vaga se i dalje voli ponašati neuhvatljivo. Često voli cijelim srcem, ali zato jer to baš i ne pokazuje, oni koje vole znaju živjeti cijeli život ne shvaćajući koliko ih njihova Vaga voli i treba. 

Bik

Tvrdoglav i nedokaziv Bik ne ulijeva puno sigurnosti u potencijalnu ljubavnu vezu, ali kada se zaljubi to je kao da gledate potpuno drugog čovjeka. Radi što god može da što više vremena provode s osobom koju voli, obasipa ih poklonima, a čak bi i puzao preko užarenog ugljena kako bi usrećili onog koga voli. 

Zaljubljeni Bikovi su rijetki prizor, ali kad se zaljube to je nešto sasvim posebno. Emitiraju oko sebe sreću i uzbuđenje, osmijeh im ne silazi s lica, a voljena osoba se osjeća kao da je dobila na lutriji.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Komentari (78)
  • A jesam se nasmijala...rak i romantika...nikad pa ni onda..

    1. 6. 2018,   21:10
  • A za ribe i tako i tako....Samo znam da mi uvek gledamo napred,ne osvrćemo se šta je bilo...pogotovo ružno,brzo zaboravljamo,jer smo pozitivci nepopravljivi...

    1. 6. 2018,   21:18
  • Smatraju da ako se to moralo dogoditi da je to jednostavno tako i nastavljaju dalje...

    1. 6. 2018,   21:21