Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Horoskop i izolacija: Evo što bi trebali raditi da vam bude bolje

Horoskop i izolacija: Evo što bi trebali raditi da vam bude bolje
1

Ovan treba sagorjeti energiju, treba vježbati. Biku najviše odgovara spor život, a uživa u slušanju glazbe i isprobavajući nove recepte. Lav voli čitati dobru knjigu ili pogledati dobar film...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

NAJSLABIJE TOČKE SVAKOG ZNAKA: BIK PREVIŠE BRINE, LAV POPUŠTA

Usred pandemija koronavirusa koja još uvijek traje diljem svijeta, svi se pitamo koje su najbolje aktivnosti koje bi mogli raditi tijekom izolacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

02:28

No naš znak zodijaka otkriva nam u čemu smo najbolji i koje aktivnosti bi trebali provoditi za vrijeme društvene distance,  piše Daily mail.

Ovan

21. ožujka - 19. travnja

Boravak kod kuće Ovnu nije prirodan, a ne vole ni da im se govori što da rade. Trebaju sagorjeti energiju, pa je vježbanje i plank izazov najbolja stvar za njih. No što god odlučite napraviti, učinite to po svom i vlastitim tempom.

Bilo da se radi o hrani ili radnoj povezanosti, sjajni ste u stvaranju stvari. Provoditi cijeli dan na Facebooku svađajući se s ljudima koji imaju drugačije mišljenje, to nije za vas.

Bik

20. travnja - 20. svibnja

Spor život vam odgovara, premda biste mogli žudjeti za prirodom i luksuzom. Hrana i glazba su Biku omiljeni, pa slušanje vašeg omiljenog CD-a i isprobavanje novog recepta bit će vrlo zadovoljavajuće za vas.

Kupite nešto cvijeća ili još bolje, posadite ga ako imate gdje. Ili ljekovito bilja ili sjemenke. Bik je najzeleniji znak zodijaka, a ako još niste imali vremena istražiti ove talente, možda biste mogli pročitati neku botaničku knjigu.

Masaža će vam također goditi. Zaposlite ukućane da vam priušte pravu masažu. Bik je također vrlo lukav i ima strpljenja u izobilju, posebno kada oslobodi svoje kreativne talente. 

Blizanci

21. svibnja - 20. lipnja

Radoznali i društveni, bit ćete prvi koji će svakog jutra prvo provjeriti društvene medije i WhatsApp. Iako je ovo uzbudljivo za vas, može vam ujedno biti i tjeskobno. Blizanci često tvrde da meditacija nije za njih, ali jest! Sad je pravo vrijeme da je isprobate. 

Nakon toga bit ćete mirniji, bistriji i sposobniji usmjeriti svoju kreativnost u stvarnost. Pisanje, stvaranje, bloganje, fotografiranje, čitanje, učenje i razmjena ideja savršeni su za Blizance. 

Rak

21. lipnja - 22. srpnja

Obitelj je prioritet Raku i ako je sada ne mogu vidjeti mogu pasti u očaj. No i oni koji su zatvoreni u kući s članovima obitelji također se mogu osjećati prilično razdraženo!

Sjajni ste u okupljanju ljudi i ostvarivanju određenih stvari.  Uspijevate u kuhinji i peći ćete kolače i kekse kako biste bili sigurni da možete nahraniti ljude koje volite. Svako dijete u obitelji ili u vašem proširenom krugu imat će koristi od vaše pažnje.

Lav

23. srpnja - 22. kolovoza

Lav voli sjediti kod kuće u svojoj najfinijoj odjeći. Vi ste velikodušan i prirodan vođa tima; topli ste i sjajni s djecom. Sve ovo vrijeme u zatvorenom prostoru moglo bi biti sjajno  za igranje odijevanja s djecom i maštovite lekcije drame u koje ćete uložiti puno truda, a to će ugoditi vama i oduševiti mlađe članove obitelji.

Lav voli dramu i dobru priču, tako da ćete predano čitati dobru knjigu ili gledati film svake večeri.

Usmjerenost na jednu stvar je Lavov dar, zato ste toliko dobri s djecom. Svakodnevni dobar izgled i uvijek dotjerana kosu zaista vam donosi radost.

Djevica

23. kolovoza - 22. rujna

Djevica je najzainteresiranija za prehranu i red u kući. Sada imate vremena organizirati svoje ormare i dovršiti to trodnevno čišćenje. Kada ćete opet imati tu priliku? Djevice, poput Blizanca, teže prevladavaju tjeskobu pa će meditacija svakog jutra biti odlična za vas. 

Usredotočite se na prehranu, ojačajte imunitet i savjetujte prijatelje i obitelj o najnovijim zdravstvenim trendovima koje ste istraživali. 

Pospremite radnu površinu računala, ispišite digitalne fotografije i unaprijedite dogovorite rutine s osobnim trenerom.

'Zdravo tijelo, zdrav um.'

Vaga

23. rujna - 22. listopada

Vaga ima umjetničku sposobnost, pa ako neki namještaj treba polirati ili neki zid ponovno obojiti, Vage su savršene za to. Sve to stvorit će vam harmoniju unutar doma. Uzmite vremena da zapalite svijeće i uživate u kupki.

Ljepota izražavanja je vaš dar, a to uključuje ples, vaš izgled, vaš dom, pa čak i vaše feedove na društvenim mrežama. 

Škorpion

23. listopada - 21. studenog

Škorpion je dovoljno talentiran da postigne ono što želi, pa sad kad imate više vremena, što će to biti?

Astrolozi kažu da je Škorpion povezan sa 'seksom, smrću i tuđim novcem.' Kad ste posljednji put istraživali svoja ulaganja, mirovine i štednju? Učenje o nekim novim aplikacijama i kretanje na tržištu mogli bi vam sada biti veliki zadatak. Čak i ako nemate novca koji ćete potrošiti, učenje o kretanju novca fascinirat će vas! 

Daska za pikado ili karte pomoći će vam da savladate svoje već neusporedivo poker lice. Ono najbitnije u ovoj krizi je da se usredotočite na stvari koje su vam najvažnije.

Strijelac

22. studenog - 21. prosinca

Kao glavni avanturist Zodijaka, boravak u okvirima vaše kuće iznenadit će vas pozitivno. Započnite dan s vježbom. Vožnja biciklom vjerojatno je još bolja jer možete ići brže i dalje.

Dijeljenje mišljenja s drugima osvjetljava vas, ali ograničite vrijeme koje provodite na internetu kako ne biste izgubili ovo dragocjeno vrijeme. Istražujte nove knjige i kulture jer to je savršeno za vas. 

Strijelac treba biti aktivan, ali i zadovoljavati svoju znatiželju kako bi mogao biti psihički dobro. 

Jarac

22. prosinca - 19. siječnja

Ambiciozni Jarac voli se osjećati produktivnim i neće uživati ​​u životu bez posla. Ako ste to vi, razmislite o bilo kojim poslovima na kojima možete pružiti pomoć i osjećati se korisno. Bilo da se radi o uređivanju kuće ili popravljanju onih škripavih vrata koja niste imali vremena pogledati. 

Vaša sposobnost da preuzmete odgovornost i osjećaj da ste u stanju poboljšati situaciju u kojoj se nalazite daje vam osjećaj živosti i vitalnosti.

Vježbanje, joga, jutarnje trčanje ili gledanje vrlo emotivnog filma pomoći će vam da se oslobodite emocionalnog stresa koji držite u sebi. 

Vodenjak

20. siječnja - 18. veljače

Intelektualni Vodenjak je vrlo prijateljski raspoložen, ali i pomalo usamljen. 

Istraživanje teorija zavjere, gledanje videozapisa na internetu, razgovor sa strancima putem interneta kao da su vam najbolji prijatelji, gledanje znanstveno-fantastičnih filmova i brzo čitanje knjiga stvari su koje volite. 

Ionako humanitarni, duboko se brinete o svojoj globalnoj obitelji i volite razgovarati putem interneta o svjetskim problemima.

Vodenjak je 'cool' i racionalan.

Ribe

19. veljače - 20. ožujka

Nakon Bika, Ribe su nesumnjivo najsigurniji znak Zodijaka. Vole spavati, gledati filmove, slušati glazbu, piti vino i 'bježati'. Izazov za Ribe bit će ako ne mogu pobjeći od svoje obitelji!

Početak dana hladnim tušem probudit će Ribe. Lako se prilagođavaju. Naći će način da se zabave, nauče svirati neki instrument, slikaju, sviraju i povezuju se s ostatkom svijeta.

Ribe su vjerojatno najduhovitiji znak Zodijaka i nije neobično da su vrlo zainteresirani za meditaciju, jogu i ezoteriju. Možda već posjeduju paket tarot karata, a ako ne, sad je vrijeme da naručite i naučite kako se povezati sa svojim višim ja.

Ribe su suosjećajne i ako nisu zaokupljene umjetnošću, rado će se brinuti za starije članove svoje zajednice.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

RADOHOLIČARI ZODIJAKA: OVA 4 ZNAKA SE NE ZNAJU 'ODMARATI'

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam