Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

I mala terasa postati će pravi veliki raj za uživanje

I mala terasa postati će pravi veliki raj za uživanje
6

Prebacivanje kućanskih elemenata na dvorište briše granicu prostora, a vrt ili terasu pretvaraju u dnevni boravak i savršeno mjesto za druženje

VIDEO

Ugodno mjesto za odmaranje i uživanje tijekom proljetnih i ljetnih dana i noći postići ćete tako da iskoristite vanjski prostor poput balkona, dvorišta i vrta kuće. Odabranu oazu mira kreirajte na način da ona postane sastavni dio vaše kuće ili stana. Kućanske elemente “prebacite” u dvorište ili na terasu i tako izbrišite granice vanjskog i unutarnjeg prostora. Drvene stolice, stari stol, jastučiće ili podne lampe premjestite u novi prostor za cjelodnevno ljenčarenje, ali i za romantične večere ili druženja s prijateljima. Čak i zrcala, fontane i dekorativne tkanine možete unijeti u novi životni prostor. Zvuk vode koja teče dat će opuštajući ugođaj, a platno na ogradi terase čuvat će vas od sunca. Imate li malo dvorište ili balkon, intervencija sa zrcalima i staklenim vazama reflektirat će svjetlost te ga tako proširiti. Dijelovi namještaja koji čekaju na renoviranje bit će idealni, pa će neiskorištene stolice i stol uz malo boje biti središte okupljanja.

ZELENA IDILA U KOJOJ NESTAJU SVI PROBLEMI
Doslovce premjestite elemente iz kuće na trijem ili u dvorište; luster, tepih, kauč s puno jastuka, stolnu lampu te zavjese. Zelenilo u dvorištu napravit će lijepu ogradu od pogleda. Ako želite, možete na drvene stupove oko vaše nove vanjske sobe postaviti zavjese ili prozračnu tkaninu koja će vas ujedno čuvati od komaraca. Svijeće protiv komaraca također se mogu naći u raznim mirisima i bojama.

BAJKOVITA TERASA KOJA GLEDA U PRIRODU
Poseban dojam stvorit ćete ako iskoristite božićne lampice i prenamijenite ih za terasu. Oko ograde namotajte male svjetiljke, a dodatan efekt stvorit ćete svijećama raznih veličina. U staklene posude s vodom umetnite cvijeće kako bi ugođaj tijekom romantičnih večeri bio potpun.

BALKON JE SAVRŠEN ZA MINI-LOUNGE
Žičane konstrukcije stola i stolica “popunite” jastucima i platnom sa šarenim motivima. Unesite jaki kolorit, a atmosferu stvorite cvijećem ili niskim biljem u teglama. Stolne ili podne lampe, pa čak i stari madrac omotan u novo šareno ruho, stvorit će pravu “chill out” atmosferu.

kLUPICE OBOJENE U NEBESKO PLAVU
Ako imate sreću da živite u prirodi i imate veliko dvorište, stvorite od njega pravi raj. Na grede razapnite lanene tkanine u svijetlim tonovima. Drvene klupice obojite u nebesko plavu i stvorite opuštajuću atmosferu. Detalji u plavoj i zelenoj poput teglica, vaza i jastučića osvježit će kutak mira.

LJETNA TERASA S POGLEDOM NA MORE
Plavetnilo mora, bjelina terase koja gleda na pučinu te pletene stolice i stol bit će dovoljne. Noćna druženja uljepšat će goruće baklje, a element kamena, bilo da je to kamena ograda ili pod, osigurat će vam minimalistički “look”. Ovakav moderan stil ne zahtijeva puno detalja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno