Obavijesti

Lifestyle

Komentari 96

Idealan dar za Dan žena prema njezinom horoskopskom znaku

Idealan dar za Dan žena prema njezinom horoskopskom znaku
1

Saznajte što je prema astrologiji najbolje pokloniti svojoj djevojci, ženi, majci, baki, sestri ili prijateljici u odnosu na njezin horoskopski znak. Svaka ima nešto što je posebno veseli

VIDEO

OVAN

Ove su žene u neprestanoj žurbi, jer žele ostvariti mnogo planova. Za nju bi najbolji poklon bio zgodni planer u koji će upisivati svoje obaveze, a nije loša ideja ni uplaćena teretana i buket crvenih ruža.

BIK

Žene u ovom znaku poprilični su hedonisti, pa njezin poklon, iako ne mora nužno biti skup, mora djelovati glamurozno i luksuzno. Uplatite joj tretman u wellness centru ili joj poklonite nakit. Uz to, nemojte zaboraviti na buket crvenih ruža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

BLIZANCI

Ove djevojke vole sve znati i raditi na sebi. Najbolji bi poklon za nju bio dobar komplet knjiga, godišnja pretplata na njezin omiljeni časopis ili set olovaka. Uljepšajte joj dan i buketićem đurđica.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

RAK

Račice vole poklone. Najbitnije je da im dođu do srca. To može biti biti okvir za sliku, domaći kolači ili nešto za kuhinju. Cvijeće neka bude bijelo, najbolje ljiljani.

LAV

Štogod da im odlučite pokloniti, unaprijed mislite na to kako ćete im upakirati, jer ako se ukrasni papir ne svijetli, naće imati nikakvog učinka. Lavicama poklonite bocu dobrog šampanjca, zlatni nakit i malo ogledalce. Odvedite je na večeru u restoran, a nemojte zaboraviti i buket žutih ruža.

DJEVICA

Dame u ovom znaku vrlo su praktične. Najbolje bi bilo da im uz neku orhideju, ružu ili narcise poklonite poklon bon u knjižari ili nekoj drogeriji.

VAGA

Što god poklonili vagama, to mora biti lijepo i korisno. Darujte joj neke lijepo oslikane kutije u koje će upakirati svoje korisne sitnice, kalupe za kolače ili obiteljski portret. Neće se ni buniti ako joj poklonite udobnu spavaćicu. Ruže moraju biti ogromne i mirisne.

POGLEDAJTE VIDEO: Što pokloniti ljepšem spolu za njezin dan?

Pokretanje videa...

01:00

ŠKORPION

Žena u ovom znaku je strastvena, pa nećete pogriješiti ako joj poklonite seksi donje rublje ili nešto slično što će rasplamsati stvari u vašoj spavaćoj sobi. Nemojte zaboraviti na buket crvenih ruža.

STRIJELAC

Ovim ženama morate pokloniti nešto što će ih "tjerati" na akciju. Od seksi lisica, preko putnih torbi do putovanja na neku "divlju" destinaciji kojoj ćete zajedno moći istraživati. Cvijeće mora biti također divlje, poput karanfila.

JARAC

Te su dame feministkinje, pa morate pripaziti što ćete joj pokloniti. Najbolje bi bilo da joj poklonite neku pametnu knjigu, kartu za muzej, a od cvijeća opredijelite se za magnoliju.

VODENJAK

Poklonite joj set kozmetike ili donji veš od čiste svile ili fine čipke. Obradovat će je i novi smartphone. Birajte orhideje ili kaktus.

Kada se zaljube: Bik obasipa darovima, Vodenjak pitanjima...
Kada se zaljube: Bik obasipa darovima, Vodenjak pitanjima...

RIBE

Ribe žive u svijetu mašte. Kupite joj neku dobru knjigu, odvedite je na kratko ali slatko putovanje, a hotel po moćućnosti neka bude s bazenom u kojem će plivati. Od cvijeća birajte jorgovane ili orhideje.

 

Pogledajte kako su za Dan žena osvježili omiljene Barbie lutkice koje su postale heroji. Pročitajte i kako biti podrška drugim ženama jer žena ženi ne smije biti vuk.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'