Obavijesti

Lifestyle

Komentari 71

Idealne traperice za svaki oblik tijela - nađite svoj savršeni par

Idealne traperice za svaki oblik tijela - nađite svoj savršeni par
1

Kako biste u budućnosti lakše birali idealne traperice za sebe, najprije odredite svoj oblik tijela. Pješčanom satu kakav ima npr. Sofia Vergara najbolje će odgovarati ravan ili bootcut kroj

VIDEO

Kako bi pri kupnji traperica svaki put odabrali prave traperice, nije potrebno isprobavati različite modele. Najbolje je unaprijed znati koji kroj odgovara vašoj figuri i na taj način suziti izbor na boju i veličinu.

Donosimo idealne traperice za svaki oblik tijela:

  • Pješčani sat - žene s figurom pješčanog sata bi trebale birati traperice ravnog ili bootcut kroja (lagano se šire od koljena prema dolje). One će vizualno izbalansirati njihove obline i učiniti ih višima. Odlično će vam stajati i skinny jeans, pogotovo na visoke pete. Najbolje će vam laskati srednje visok struk i tamnije boje trapera.
  • Dječačka figura - žene s uskim bokovima, širim strukom i malom stražnjicom trebaju birati traperice koje će naglasiti, pa čak i vizualno stvoriti dojam oblina. Žene ove figure u principu mogu nositi sve modele traperica, a idealni odabir bi bile traperice s niskim ili srednjim strukom koje bi naglasile stražnjicu i kukove. Još će biti bolje ako traperice imaju naglašene džepove na stražnjici ili ukrase na području kukova.
  • Kruškolika figura - žene koje imaju ovu figuru bi trebale izbjegavati traperice koje su uske i prate liniju tijela. Za njih su idealne traperice višeg struka, ravnog ili zvonolikog kroja. Čak i malo proširenje u zvono će značajno izdužiti ovu figuru. Tamniji modeli i čvršći traper pomoći će vam da izgledate još vitkije i sakrijete eventualne nedostatke.  
  • Jake obline - osobe s jakim oblinama, pogotovo stražnjicom i bedrima, trebale bi birati traperice tamnije boje i debljeg tkanja. Ravne nogavice su dobar izbor jer produžuju noge, a visok ili srednji struk stežu trbuh i ostavljaju dojam figure pješčanog sata.
  • Figura jabuke - žene s ovom figurom imaju naglašen trbuh, ali mršave noge i malu stražnjicu. Kako biste figuru doveli u balans potrebno je birati traperice koje će produžiti torzo i naglasiti lijepe noge. Idealne su traperice sa srednje visokim strukom i bez ikakvih dodataka na dijelu gdje se kopčaju kako vam ne bi vizualno još proširili taj dio. Idealne su za vas hlače s puno elastina. Skinny jeans ili ravan kroj će vam najbolje laskati.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru