Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

IKEA pronašla grešku na stolu za previjanje: Evo što napraviti

IKEA poziva kupce koji imaju SUNDVIK stol za previjanje da osiguraju sklopivi dio priloženim sigurnosnim spojnicama. Ako su ih izgubili, IKEA moli da ih se kontaktira kako bi besplatno dobili nove spojnice

IKEA je zaprimila tri izvješća o incidentima u kojima je sklopivi dio SUNDVIK stola za previjanje/komode olabavio, a djeca su pala sa stola za previjanje. U navedenim incidentima ljudi nisu koristili spojnice stola prema uputama.

Foto: IKEA

- Sigurni proizvodi su uvijek prioritet tvrtke IKEA, i doista nam je žao što čujemo o incidentima, ali sretni smo što su, prema našim saznanjima, djeca dobro. IKEA je poduzela mjere predostrožnosti i dodatno će poboljšati komunikaciju o proizvodima - kaže Emelie Knoester, voditeljica poslovnog odjela za djecu.

Navode da su primijetili da kupci često koriste komodu kao sklopivi stol za previjanje, ali da ne koriste sigurnosne spojnice, kako je navedeno u uputama.  

Kao mjeru sigurnosti, IKEA je objavila poziv za popravak. Sve kupce SUNDVIK stola za previjanje / komodu koji su zagubili ili izgubili sigurnosne spojnice se moli da kontaktiraju tvrtku IKEA kako bi dobili besplatne, nove spojnice. Kupci neće morati dostaviti nikakav dokaz o kupnji, kao što je račun.

Komentari (2)
  • IKEA svaka čast na profesionalnosti i uslužnosti, može služit samo kao svjetli primjer našim regionalnim prekupcima namještaja (lesnina, prima, concordia i sl.) ... kupio ormar s policama kod njih, stajao on tako 2 god, skoro i zaboravio na njega, nakon dvije godine (kad smo uredili dječju sobu) krenuo slagat i shvatio da sam negdje posijao spojnice (njihove specijalne, nema ih u željezarama)... prvo sam doduše potrošio mjesec dana obilazeći željezare, a onda mi sinulo da probam nazvat IKEA-u direktno i priupitat (bio spreman kumit, molit)... kad ono gospođa s druge strane linije samo ljubazno rekla da joj s crteža pošaljem točan broj artikla i da će o njihovom trošku doć za par dana drito iz Švedske... i došlo je, i više kom nego sam tražio! ostadoh bez teksta... ako ste se ikad pitali kako se "kupuje" vjernost kupaca, eto upravo ovako!

    30. 4. 2019,   15:39
  • Riješiti se bebe?

    30. 4. 2019,   17:05