Obavijesti

Lifestyle

Komentari 94

Ima 270 kg: 'Bila sam gladna roditeljske pažnje i zagrljaja...'

U dobi od deset godina već je imala 45 kilograma. Od svojeg džeparca je prije škole kupovala grickalice, slatkiše, kolače, gazirane sokove, hamburgere... Hrana ju je nekako tješila

VIDEO

Hrana joj je postala utjeha, uživala je u njoj umjesto u zagrljajima svojih roditelja koji za nju nisu imali vremena jer su puno radili. Osjećala se vrlo usamljeno kao dijete. Priznaje da joj je hrana postala najbolji prijatelj.

Ova nesretna djevojka Karina pojavila se u TLC reality seriji "My 600lb" koja govori o ekstremno pretilim ljudima, kako je do toga došlo, kako pokušavaju izgubiti višak kilograma, na kakve neugodnosti nailaze...

Tonight on My 600 lb. Life

Share Karina's story on #My600lbLife - starting now. Watch on TLC or stream live on the #TLCgo app: http://bit.ly/2EQgV1S.

Posted by TLC on 7. veljače 2018

Karina ima više od 270 kilograma. Kaže da je kao dijete od pet, šest godina bolovala od teškog oblika astme, no iako su napadaju bili pod kontrolom, njezini roditelji morali su raditi po nekoliko poslova da bi platili liječničke račune, prenosi Daily Mail.

- Imala sam jako teško astmu, svako malo sam bila u bolnici. Većinu vremena bila sam na kisiku - kaže.

Karina je najstarija od troje djece u obitelji. Iako je od mlađe sestre starija samo deset mjeseci, kao male se nisu puno družile jer je Karina stalno bila bolesna. 

- Sjećam se ako sam se gušila i kako je moja obitelj tada bila uz mene u bolnici. Sjećam se da sam gledala majku koja je sjedila i plakala dok me gledala kako patim - prisjetila se Karina.

S vremenom se stanje popravilo i stavljeno je pod kontrolu, a ona se počela osjećati zdravom.

Sjedite li satima pred TV-om? Riskirate razvoj ovih bolesti...
Sjedite li satima pred TV-om? Riskirate razvoj ovih bolesti...

- Mislila sam kako će to biti sretno vrijeme, ali bolest je financijski iscrpila obitelj pa su morali stalno raditi. Mama je radila dva posla, ustajala je rano ujutro, a otac je bio u vojsci i nije ga bilo mjesecima - objašnjava.

Kada je bila u bolnici, sva pažnja je bila usmjerena na nju, no odjednom je to prestalo. Kaže da je silno željela malo pažnje, zagrljaj. Utjehu je počela pronalaziti u hrani, a kilogrami su se samo taložili.

U dobi od deset godina već je imala 45 kilograma. Od svojeg džeparca je prije škole kupovala grickalice, slatkiše, kolače, gazirane sokove, hamburgere... Hrana ju je nekako tješila. Osjećala se bolje kada je nešto pojela.

- Njezina majka osjeća veliku krivnju što se to dogodilo, što je morala toliko raditi i nije imala snage i vremena posvetiti se kćeri i osigurati djeci bolji život - ispričao je Karinin otac Ezequiel.

Majka je sjedila pored oca dok je to govorio u kameru i zaplakala.

- Nisam bila prisutna i nisam dovoljno brinula o njima. Možda, da sam više bila uz djecu, ovo se ne bi dogodilo - rekla je njezina majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam