Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Imaju sedmero djece i puni su ideja koje im olakšavaju život

Otac Chad nedavno je oborio svjetski rekord u trčanju maratona dok je u isto vrijeme gurao petorke ispred sebe, sve do cilja. Dionica je bila duga oko 44 kilometara i vrlo teška, priznao je na kraju

Nakon oko 20 pokušaja medicinski potpomognute oplodnje, Chad Kempel (37) iz SAD-a i njegova supruga Amy dobili su petorke - Lincolna, Noelle, Graysona, Prestona i Gabriella koji danas imaju 18 mjeseci. Uz njih imaju i dvije starije kćeri Savannah (4) i Avery (3). Život im je sve samo ne jednostavan, no oni uživaju u tom kaosu iako su često iscrpljeni. 

Nakon rođenja petorki Chad je smišljao i smislio kako da si olakšaju život. Sa suprugom je odlučio snimati svoje genijalne izume i trikove te ih podijeliti sa drugim roditeljima na internetu.

POGLEDAJTE VIDEO (o karakteristikama prvorođene djece):

- Jedna od prvih stvari koje smo morali napraviti je velika igraonica, mjesto na kojemu bi bili svi u isto vrijeme bez ikakvih opasnosti za njih. Također, morali smo preurediti tranzitni kombi u dječji autobus, za koji smo napravili vlastiti stol za presvlačenja, kako za unutarnju, tako i za vanjsku upotrebu. Morala je stati i televizijska oprema kako bi se dvije starije kćeri imale čime zabavljati dok ovih petero previjamo i hranimo - rekao je Chad.

QUINTUPLET FAMILY | Autor: Caters News Foto: Caters News

Kaže da je hranjenje bio velik problem pa je izradio poseban stol-hranilicu za kojim ih može nahraniti sve odjednom i sav posao je gotov za pola sata. Prije im je samo za to trebalo oko dva i pol sata. Smislio je i držač za bočice tako da svih pet odjednom hrani, a ne jedno po jedno.

- Uvijek ima toliko toga za napraviti. Siguran sam da svatko može samo zamisliti kako je to imati pet beba koje treba paziti, a posao nikad ne prestaje - dodao je.

QUINTUPLET FAMILY | Autor: Caters News Foto: Caters News

Nedavno je oborio svjetski rekord u trčanju maratona, dok je u isto vrijeme gurao petorke ispred sebe, sve do cilja.

POGLEDAJTE IH U VIDEU:

- Odlučio sam pretrčati 27,3 milje (oko 44 kilometara) kako bih obilježio 27 tjedana i tri dana koliko je moja nevjerojatna supruga nosila petorke. Utrka je bila teška jer jer je tu bilo petero djece koju je putem trebalo hraniti i mijenjati im pelene. Moj brat je bio pri ruci i pomagao mi - ispričao je Chad, a prenosi Daily Mail.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Komentari (15)
  • Pa ja ne vjerujem👍👍👍👍, kad procitas ovakvu pricu i usporedis s -cice i gujice i ja ja ja ja- da, zbog ovakvih, upravo ovakvih rijetko eksponiranih jedinki ljudskog roda - shvatis da ima nade za ljude kao vrstu- ljudi koji ne trule nego zapnu jako...impresivno 👏

    21. 7. 2019,   15:32
  • Mlade dame i gospodo ugledajte se i poradite na demografskoj obnovi. Čestitam rečenom bračnom paru i želim im svima svako dobro u životu.

    21. 7. 2019,   15:56
  • Čisto oduševljenje! 👏👏👏

    21. 7. 2019,   17:12