Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Imam li šanse za ljubav, uvijek naletim na oženjene muškarce'

PIŠI MEVLUDINU Samohrana majka cijeli život bila je sama, a sada je s muškarcem u kojeg se zaljubila prije četiri godine, ali misli da je on s njom samo zbog seksa...

Poštovani Mevludine, 


imam 59 godina. Samohrana sam majka. Cijeli život sam sama. Molim vas da mi pomognete savjetom. Cijeli život tražim ljubav, ali je nema. Uvijek naletim na krive i oženjene muškarce.

Tako je i sad. Zaljubila sam se u njega prije četiri godine, ali mislim da je on sa mnom samo radi seksa. Ima li za šanse da naiđe netko tko će me voljeti. Hvala vam na savjetima i odgovorima. šifra: nesretna vaga


Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Imali ste loš brak. Imate kćer, no nažalost vi se uvijek svidite vrlo negativnim muškarcima i u prošlosti ste uvijek nailazili na avanturiste koji su vas gledali samo iz interesa. I ovaj je isti kao i prethodni.

Nemate prevelikih problema s financijama ili stambenim pitanjem. Trebali biste se potruditi s ljudima srednje dobi koji nisu oženjeni ili skloni malverzacijama i manipulaciji. Ove godine po vašim aspektima vidim gospodina koji je otprilike vaših godina. Vrlo je pozitivan i elokventan. Nije iz vašega grada. Vidim poznanstvo preko drugih ljudi.

SAMA I OČAJNA 'Pomozite mi, ne mogu dalje, kći mi se ne javlja tri godine...'

Svidjet ćete se jedno drugom, on će biti vrlo pažljiv i stabilan. Vidim tu druženje, prijateljstvo, a onda i ljubav koja će potrajati. Od kolovoza ove godine osjećat ćete se ispunjenije. Vidim vam zadovoljstvo. Napokon će vas netko voditi i u njemu ćete imati oslonac. Zdravlje vam je dobro.

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

VIDI OVO: Najčudnijia mjesta na kojima muškarci masturbiraju.

Komentari (116)
  • Bez obzira na članak svaki samohran roditelj rastavljen udovac nebitno ima pravo na svoju sricu u životu...dica ce odrasti otici s svojim putem..svim samohranim roditeljima kapa dolje da pronadete svoju sricu u životu

    12. 6. 2018,   18:49
  • 59 godina imaš i sumnjaš da jedini razlog veze sex!? Pa ti si sretna žena!

    12. 6. 2018,   21:13
  • ima šanse , dođi komentirati na 24sata, tu svi slobodni ili samo šta nisu otišli(kuferi već u hodniku) ;DDD

    12. 6. 2018,   20:55