Obavijesti

Lifestyle

Imperial hoteli i kampovi vaše savršeno mjesto za odmor

Imperial hoteli i kampovi vaše savršeno mjesto za odmor
7

Imperial d.d. je hotelijersko,ugostiteljsko i turističko poduzeće smješteno u središnjem dijelu Kvarnerskog zaljeva na otoku Rabu.

Osnovano 1965. godine jedna je od vodećih hotelskih kompanija hrvatskog turizma. Imperial d.d. nudi visokokvalitetne usluge smještaja i hrane u hotelima (Padova, Grand hotel Imperial, Carolina, Eva, Turističkom naselju Suha Punta te Turističkom naselju San Marino) kao i dvama kampovima (Padova 3 i San Marino). Imperial d.d. tvrtka je s 50 godina bogatom tradicijom i iskustvom u hotelskom poslovanju, ali i s ambicioznim planovima za unaprijeđenje poslovanja. Imperial d.d. raspolaže sa 7.531 osnovnih kreveta (1.305 u hotelima, 1.170 u turističkim naseljima, 38 u vilama i 5000 mjesta u kampovima).

Gostoprimstvo profesionalnog osoblja, udoban smještaj, odlična gastronomska ponuda te bogatstvo kulturne baštine i prirodnih ljepota otoka Raba naši su aduti kojima svake godine svjedoče deseci tisuća gostiju.

Imperial d.d. kontinuirano ulaže u obnovu i modernizaciju smještajnih objekata te poboljšanje kvalitete usluga. Tako je za tekuću sezonu otvoren  u cijelosti obnovljen Hotel Padova, sada na visokoj razini od 4 zvjezdice. Vrhunska opremljenost hotelskih sadržaja te moderan dizajn hotela garantiraju najbolji smještaj na otoku, a atraktivna lokacija pruža jedinstven pogled na starogradsku jezgru Raba i more.

Turističko naselje San Marino smješteno je uz poznatu pješčanu plažu "Rajska plaža" u mjestu Lopar  i idealno je mjesto za odmor ljubitelja sportova na moru, obitelji i parova. U ponudi je pet hotela (Family Hoteli Plaža i Lopar Hotel Veli Mel,  Hoteli Sahara i Rab) koji nude različite vrste smještaja. Posebno je atraktivno za boravak obitelji s malom djecom jer osim kupanja i sunčanja, djeca se mogu igrati na pješčanoj plaži ili se zabavljati uz animacijske programe. Na plažama brojni restorani i barovi nude razna jela, pića i deserte kao i zabavne programe.

Turističko naselje Suha Punta udaljeno je 5 km od staroga grada Raba. Lokacija na samoj plaži najljepšeg i najzelenijeg područja Raba čini ga idealnim mjestom za miran odmor u opuštajućem okruženju borove šume. U sklopu naselja nalaze se apartmani, vile te paviljon sobe Suha Punta. Novoobnovljeni interijeri čine prostor ugodnim i funkcionalnim, a ljepota okolnog ambijenta, popratne aktivnosti i profesionalna usluga garantiraju izvrsno provedene trenutke na otoku.

Kampovi Padova 3 i San Marino opremljeni su sa svim sadržajima i uslugama potrebnima za ugodno kampiranje (bilo na otvorenom, kamperima ili mobilnim kućama), a novost u ponudi kampa San Marino je smještaj u sobama Residence San Marino (****).

Hoteli Imperial-a d.d. raspolažu mogućnostima organizacije raznih događanja poput vjenčanja, banketa, kongresa i sl. Odmarati se u hotelima Imperiala znači uživati i u vrhunskoj gastronomskoj ponudi naših ugostiteljskih objekata i restorana. U njima se svakodnevno pripremaju jela pomno izabranih namirnica, raskošni buffeti koji uključuju bogat izbor domaćih i međunarodnih jela. Restaurant & Wine Bar „In Vino Veritas“ novouređeni je restoran u sklopu Grand Hotela Imperial i predstavlja idealno mjesto za opuštanje ili ugodna druženja uz jedinstvenu ponudu vrhunskih vina i raznih mediteranskih specijaliteta.

Dobro došli na odmor na sunčani otok Rab!

Vaš domaćin Imperial d.d. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'