Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Impresivni prizori vremena koje je svijet zaboravio

None Foto: Blitz 7

Nagrađivani tim koji nam je donio Šetnju s dinosaurima sad istražuje uspon sisavaca. Na dva DVD-a donosimo Šetnju sa zvijerima

Propast dinosaura prije 65 milijuna godina nije potpuno ispraznila svijet. Slijedio je niz iznimnih vrsta koji vodi izravno do naših predaka, a o njima ne znamo gotovo ništa. Ove čudnovate zvijeri bile su neke od najfascinantnijih stvorenja koja su ikad živjela na Zemlji.  Upravno o njima snimljen je serijal dokumentarnih filmova u produkciji BBC-a. 24sata donosi vam cijeli serijal na dva DVD-a. Ovog ponedjeljka donosimo drugi DVD koji se sastoj od tri nove epizode.
Rođaci: Grupa Australopitheca šokirana je smržu jedne od članica zajednice, koja je umrla od malarije. To je velik gubitak za cijelu zajednicu, ali posebno za siroče koje je ostavila za sobom.
Sabljozubi: Kada su se prije više od 2,5 milijuna godina sjeverna i južna Amerika spojile, grabežljivci sa sjevera krenuli su u pohod. Među njima je bio i Sabljozubi tigar - jedan od najpoznatijih predatora.
Putovanje mamuta: Zemlja prolazi kroz najhladnije razdoblje u 250 milijuna godina. Krdo mamuta sastoji se uglavnom od ženki i mladunčadi, a ove će godine sva mladunčeta po prvi puta iskusiti Ledeno doba.  
Drugi DVD «Šetnja sa zvijerima» potražite od ponedjeljka, 3. 12. na svim kioscima i prodajnim mjestima za samo 39,90 kn.

Komentari (1)
  • Da li postoji mogućnost da izdate na kioske dokumentarce \"Veliki brodolomi Jadrana\"?

    9. 12. 2007,   17:26