Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Instagramska pravila: ‘Snježni’ bor ukrasite cvijećem, mašnom

None Foto: Instagram

Drvce možete zasniježiti i sami, umjetnim snijegom. Bez obzira na to koju boju kuglica odaberete, lijepo će se uklopiti sa snijegom. Kombinirajte naizmjenično velike i male...

Dizajnerica interijera Katalin Callahan iz Baltimorea kaže kako je ukrašavanje božićnog drvca jedan od njezinih najdražih zadataka prije početka praznika. Na Instagram profilu ima više od 55.000 pratitelja, a ove godine im je savjetovala da kupe umjetan bor koji će im trajati neko vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katalin ♛Influencer|Blogger (@designbykatalin)

- Izbjegavajte kupovati umjetna drvca na koja su već unaprijed postavljene lampice, ali zato odaberite onaj koji je zasniježen. Daje divan osjećaj. Kad ga okitite, izgledat će nevjerojatno - govori Callahan. Žaruljice na drvcu ne ostavljaju dovoljno mogućnosti da ga okitite po svojem izboru, jer će vam se druge godine možda svidjeti raznobojnije, a ne jednobojne lampice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katalin ♛Influencer|Blogger (@designbykatalin)

Drvce možete zasniježiti i sami, umjetnim snijegom.

- Bez obzira na to koju boju kuglica odaberete, lijepo će se uklopiti sa snijegom. Kombinirajte naizmjenično velike i male kuglice - kaže. Između možete vezati mašnice, trakice, ali i umetnuti umjetno cvijeće i leptire.

VIDEO: UKRAŠEN I WC Božićno ludilo: Ukrasili su dom s 350 borova i 10.000 kuglica

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (10)
  • lijepi bor

    11. 12. 2019,   22:15
  • Ajoj..koliko je natrpanooo..Al, svatko slavi Božić na svoj način i kako želi.. Meni je ovo možda malo prekičavo i pompezno, no ne osuđujem, iako ne razumijem. Svatko na razne načine i uz običaje obilježava došašće i božićne blagdane. Meni se sviđa kada je skromno i ima svoju neku priču u obitelji, običaje kojih se nekako svi uz poštivanje pridržavaju. Ti običaji su i dio tradicije. Uz slavlje su se razvili brojni običaji poput kićenja božićnog drvca na Badnjak, pa ok..odlaska na misu polnoćku, pjevanja, okupljanja dragih i darivanja. A vrijeme je priprave, traje oko mjesec dana od početka došašća. Predvladavaju osjećaji iščekivanja, :)) nade i čežnje. Posebno se obilježavaju i neki dani..Božićna pšenica sije na Sv.Barbaru ili Luciju..itd. Djeca se posebno raduju sv. Nikoli, kada dobivaju poklone u čizmice, a zločesta šibu od Krampusa...dan prije. Svi ti običaji za cilj imaju i imali su u tradiciji želju za blagostanjem, dobrim urodom , napretkom, dobrim zdravljem i darivanjem dobroga. Badnjak je bogat raznim običajima poput unošenja slame u kuću, humanim gestama, svečanim uređenjima blagdanskog stola i odlaskom na sv. misu polnoćku. Božić je dan, kada se slavi Isusovo ređenje i proslavlja se u krugu obitelji..A nastoji se razbuditi savijest, oprost i humanost kod onih koji su zaspali.. :) A tko će kako okititi svoj bor..je stvar ukusa..Osobno, svake godine objesim nekoliko novih kuglica..ili ih sama napravim. Za svaku ima neka pričica..i to je dovoljno.

    11. 12. 2019,   21:56
  • Meni je humanije dati novac u dom za decu bez roditeljskog staranja nego kupovati te ukrase i kititi jelku .

    11. 12. 2019,   20:58