Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Iskren kompliment djeluje kao najbolji afrodizijak

Iskren kompliment djeluje kao najbolji afrodizijak
1

Nema dobrog seksa bez samopouzdanja i opuštene atmosfere kao ni bez kreativnosti i želje za isprobavanjem novih uzbudljivih seks-tehnika

VIDEO

Strast u vezi najbrže ubijaju nemaštovitost i odrađivanje seksa. Kako biste postali ljubavnik iz snova, prvi korak je potpuno otpuštanje kočnica i razotkrivanje skrivenih želja. Samo se otvorenom komunikacijom može postići pravo seksualno zadovoljstvo, tvrde seks-terapeuti. Ne ustručavajte se ni probati nove poze, igrati “zločeste” igrice, iskušavati neobične tehnike zavođenja, odlaziti na romantične vikende... No najbitnije je neprestano se truditi zadovoljiti partnera i time ste već na korak da postanete idealni ljubavnik.

Osim toga, vrlo važnu ulogu u seksualnom životu ima i samopouzdanje, koje je najjači afrodizijak. Između ostalog, ono je povezano i s izgledom, pa pokušajte vježbati barem triput na tjedan, zdravo jesti te nositi odjeću koja ističe vaše atribute.

Osim na samopouzdanje, važno je pozitivno utjecati i na partnerovo. Stoga mu ne zaboravite davati komplimente vezane uz izgled, ali i inteligenciju, govoriti koliko jako ga želite i koliko vas uzbuđuju njegovi dodiri. No pripazite da ne pretjerate zato što možete početi zvučati neiskreno, pa će komplimenti imati suprotan učinak. Najvažnije je da se partner uz vas osjeća opušteno, a tome će uvelike pomoći senzualne masaže i umirujuća atmosfera u prostoru u kojem ćete voditi ljubav. Seksi glazba i mirisne svijeće tome će itekako doprinijeti. No uloga idealna ljubavnika ne prestaje seksualnim činom. Nakon vođenja ljubavi nastavite se dodirivati i govoriti koliko ste uživali.

Duga i maštovita predigra za savršen seks

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji ljubavnici nikad ne požuruju vođenje ljubavi, nego su strpljivi i znaju prepoznati pravi trenutak. Posvećuju mnogo pozornosti predigri, a i partnere svakodnevno iznenađuju malim gestama, kojima im razbuđuju maštu.

Poljupci se ne smiju zapostaviti ni tijekom seksa

Ako je ljubljenje loše, takav će biti i seks, pokazalo je američko istraživanje. Mnogi parovi ljube se samo tijekom predigre, no trebali bi se nastaviti ljubiti i tijekom vođenja ljubavi. Tako će se višestruko pojačati seksualni užitak.

Osmijesi i zvukovi mogu biti putokaz za dalje

Tijekom seksa obraćajte posebnu pozornost na partnerove osmijehe, zvukove zadovoljstva i pokrete tijela koje vam podsvjesno otkriva. Tako ćete znati u čemu partner osobito uživa i na što se trebate koncentrirati tijekom seksa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju