Obavijesti

Lifestyle

Komentari 130

Sve više parova vezu spašava kod astrološkog savjetnika

Sve više parova vezu spašava kod astrološkog savjetnika
1

Nesretna ljubavna veza motivirala je mnoge pronaći psihološkog astrologa. Dovoljni su datumi, vremena i mjesta rođenja partnera da astrolog vidi gdje je problem...

VIDEO

Nakon sedam godina, Adam Pamment (49) iz Velike Britanije počeo je osjećati da mu je veza s partnericom Karinom Bowen na rubu propasti. Romansa među njima je jenjavala, počeli su živjeti više kao cimeri nego ljubavnici, a on je razmišljao o aferi. 

Misli o preljubu je ipak odbacio i okrenuo se traženju načina kako spasiti vezu jer bila je to žena koju voli. Umjesto da potraži klasičnog savjetnika, kako to radi na tisuće parova svake godine, on je izabrao drugačiji put. 

Pronašao je psihološkog astrologa specijaliziranog za ljubavne veze i dao mu podatke o njihovom rođenju - datume, vremena i mjesta rođenja. Astrolog je obećao da će riješiti probleme koje imaju, piše Daily Mail.

- Savjetnik je nacrtao naše grafikone i pogledao interakcije među njima. Otkrio nam je da i ja i Karina imamo puno Lava u ključnim područjima naših horoskopa. To znači da niti ona niti ja ne želimo priznati kada smo u krivu. Shvativši to prestao sam Karinu forsirati da popusti kao što sam prije radio. Učenje o nama kakvi smo spasilo je naš odnos  - prisjetio se Adam. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Fotolia

Postojalo je još astroloških aspekata koji su unosili nemir u njihovu vezu, a to što je saznao o čemu se radi, pomoglo mu je ostati vjeran. 

- Saznao sam da me Uran u mom grafikonu čini jako nemirnim zbog čega mi je bilo teško skrasiti se s nekim. Zbog horoskopa mi se uvijek činilo da je "susjedova trava zelenija od moje", a to saznanje bilo je važno da razmislim i shvatim da sam zadovoljan s onim što već imam s Karinom - nastavio je Adam.

Problem kod njega su bile i financije, odnosno potreba da bude financijski osiguran. Zbog toga je često bio i škrt, platio bi pola računa za večeru ili samo što je on popio, a Karina je plaćala svoj dio. Saznavši da je to zbog horoskopskih karakteristika tako, počeo je trošenje novaca na Karinu shvaćati kao ulaganje u njihovu vezu. 

Adam je priznao da je ranije bio skeptičan kada su horoskopi u pitanju, ali sada se uvjerio koliko je to važno. Stručnjaci kažu da se parovi manje svađaju kada za neke stvari mogu okriviti planete i sudbinu. 

- U idealnom slučaju će se neke sličnosti uravnotežiti s nekim razlikama. Znači, ako je jedan partner po horoskopu slab u nekom području, naprimjer, u pokazivanju emocija ili baratanju s novcem, dobro će se slagati s partnerom koji je horoskopski jak upravo u tim stvarima - objasnila je Alison Chester-Lambert, astrološka savjetnica iz Velike Britanije. 

- Ali, ako partneri imaju previše toga sličnog, kao što je naprimjer, želja za dominacijom ili potreba za kontrolom, to može biti problem i vodi svađama. Međutim, ako oboje znaju gdje je problem, mogu se lakše s njim nositi jer znaju da je za to kriv horoskop - napomenula je savjetnica. 

Upravo ona je pomogla Adamovoj vezi preživjeti krizu. Priznala je da joj se puno češće žene obraćaju za pomoć nego muškarci. Jedan partner kod savjetnice je dovoljan za poboljšanje odnosa ako je drugi kod kuće voljan prihvatiti neke stvari.

Astrološko savjetovanje koristi se inače i u zemljama gdje se brakovi i danas dogovaraju. Astrolog prouči karakteristike oba potencijalna partnera i kaže da li su kompatibilni ili nisu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje