Obavijesti

Lifestyle

Komentari 99

Ispovijest žene iz Zadra: Dugo mi je trebalo da poželim seks

Ispovijest žene iz Zadra: Dugo mi je trebalo da poželim seks
2

Pokušavala je sve kako bi ponovo osjetila želju za seksom nakon što ju je suprug ostavio, isprobavala je razne afrodizijake, a pomoglo joj je magareće mlijeko

VIDEO

Mnogi sa željom da poboljšaju svoje seksualne mogućnosti posežu i za magarećim mlijekom. Riječ je o eliksiru mladosti i afrodizijaku koje je po sastavu najsličnije majčinu mlijeku. Sadrži 60 puta više vitamina c od kravljeg, ima vitamina a, d i e te je bogat izvor kalcija i fosfora pa ga zbog toga nazivaju i nutricionističkim zlatnim rudnikom. 

Mlijeko sadrži imunoglobulin, protein koji ojačava imunološki sustav, pa je zbog toga savršeno za prevenciju bolesti. Što od toga potiče ljude na seks, nije poznato, ali ga zbog buđenja seksualne želje i moći hvale i žene i muškarci. Stari Grci su se njime liječili, a Rimljani su mlijeko izrazito bijele boje, slatkasto i rijetko, držali luksuznim pićem. 

Damir Štulina, vlasnik magareće farme od 85 grla blizu Zadra, često ističe da nije Kleopatra bez veze svugdje sa sobom vodila 500 magarica. Napominje kako njemu žena brani da ga pije, iako ga proizvodi, jer već imaju petero djece. Litra ovog afrodizijaka i lijeka stoji čak 500 kuna. 

Filip Brala/Pixsell

Mlada Zadranka je magarećim mlijekom spasila seksualni život

- Skupo je pa nije svima dostupno, ali meni je pomoglo više nego išta drugo iako sam popila samo decilitar. Bila sam zabrinuta za vlastiti libido koji je polako, ali sigurno odumirao. Odmah nakon rođenja djeteta muž me je ostavio. Bila sam premorena i seks mi nije bio ni u primisli, tim više što sam doživjela emotivni krah. 

Jedva sam čekala naspavati se, a od silnog umora nije mi se dalo ni samozadovoljavati. Trajalo je to mjesecima i nisam se brinula jer mi je tako bilo lakše. No kad je prošla godina dana da nisam pomislila na seks, prestrašila sam se. S 35 godina nisam se htjela odreći seksualnog užitka, ali nije mi bilo do toga, a nisam imala ni ljubavnika koji bi mi promijenio mišljenje. Tada sam se obratila prijateljima. Doslovno sam zatražila da me spase - govori Zadranka. 

Prijatelji su joj savjetovali da ponovno počne izlaziti, što joj je isprva teško padalo. Nosili su joj kupinovo vino, kupovali školjke na ribarnici koje je ona potom spremala na zajedničkim večerama, stalno se razgovaralo o seksu, davila se u čokoladi, začinjavala jela šafranom, chillijem i curryjem, brala pinjole u borovim šumama. 

- Sve što su mogli naći o afrodizijacima, sve su mi servirali, ali uzalud. Nosili su mi knjige iz knjižnice i kupovali priručnike o seksu u knjižarama, no ja bih zaspala već na prvoj stranici. Potom smo zaključili da ništa od seksualnih uzbuđenja premorene mame pa su mi počeli pomagati oko čuvanja djeteta, da se odmorim. Zbog premorenosti nakon dolaska djeteta pucaju i čvrsti brakovi, tako da je odmaranje bilo pun pogodak. 

Nisam više bila toliko umorna i bolje sam izgledala, ali srce mi ne bi zalupalo ni kad bih na ulici vidjela primjerak savršeno građenog mužjaka. Reakcija bi potpuno izostala. Bila sam očajna. Mislila sam da je sa mnom svršeno i da sam postala frigidna. Čak sam i kod ginekologa bila, no rekao mi je da nemam fizičkih problema, ali da za glavu nije nadležan pa da porazgovaram s nekim za svaki slučaj. 

Nisam znala što da radim, sve sam već probala i ništa nije djelovalo. Djevojčica moje prijateljice oboljela je od hripavca pa smo otišle na farmu magaraca kupiti magareće mlijeko. Ona je djetetu kupila litru, a ja sam, kad sam čula da je afrodizijak, uzela samo decilitar, čisto da probam. Bilo je skupo i nakon svih promašaja nisam očekivala da će upaliti. Ali upalilo je. Vratila mi se želja za seksom, počela sam rado izlaziti i družiti se. 

Našla sam ljubavnika, i to sedam godina mlađeg, zaluđenog mladim majkama, i seks je bio super. Vratilo mi se i samopouzdanje. Počela sam proučavati i istočnjačke filozofije vođenja ljubavi te otkrila tantrički seks koji ženama puno više paše. Danas sam sretna žena, a bila sam spremna odustati od tog dijela života - kaže mlada majka iz Zadra. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps