Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispovijesti četiri muškaraca s 'velikim': 'Ozlijedio sam bivšu'

S većim penisom morate eksperimentirati s pozama, a za mene je najbolje kad sam na vrhu, jer ga tad mogu kontrolirati. No na početku je jako brinuo da će me povrijediti, kaže Krisova djevojka

Koliko je previše centimetara kad je o veličini penisa riječ? Kako je pokazalo jedno nedavno istraživanje, prosječna veličina penisa je između 12 i 16 centimetara.

POGLEDAJTE VIDEO (kakve erotske igračke zanimaju Hrvate):

Budući da se uvijek priča o 'premalom', kolumnistica Sun-a Georgette Culley odlučila je popričati s četiri natprosječno obdarena muškarca i njihovim partnericama, da otkrije kako je to živjeti sa 'prevelikim' penisom.

Joe (22.8 cm)

Fotograf Joe O’Brien (31) živi s dugogodišnjom partnericom, šminkericom Jasmine Jones (24), u Wellingboroughu u Engleskoj.

- Nikada nisam znao za ništa drugačije, ali svjestan sam da je prema statistikama moj penis znatno iznad prosjeka, čak za devet centimetara - rekao je Joe.

- Za mene je veličina bitna, a zbog svoje sam uvijek u životu imao samopouzdanja, od presvlačenja u teretani pa do prvog seksa s novom curom. Mislim da je to razlog što sam uvijek imao zdrav seksualni život i puno partnerica. Ipak, ne mislim da je veličina ono što muškarca treba određivati. Svi u spavaćoj sobi vole različite stvari, a ipak je komunikacija na kraju ključ svake uspješne veze.  Ipak, super je znati da mogu ugoditi djevojci u krevetu - zaključio je Joe, čija djevojka Jasmine smatra da je penis njenog dečka 'idealne veličine'. 

Foto: Večernji.hr

- Joe ima najveći penis od svih s kojima sam bila, ali to mi nije problem. Meni je savršene veličine i definitivno je poboljšao moj seksualni život. S većom penisom možete biti više avanturistički nastrojeni i eksperimentirati u krevetu, a i ne morate se  oslanjati na predigru. Imala sam u životu nezaboravnih seksualnih iskustava, ali sada znam da često nisam ni uživala u seksu dok nisam upoznala Joea - kaže Jasmine.

Kris (20 cm)

Kladioničar Kris Dixon (23) živi s partnericom Sydnie Bradbury (21) i njihovom jednogodišnjom kćerkom u West Draytonu u Engleskoj. Kaže da je u životu zbog velikog penisa doživio neugodna iskustva. 

- Neke su se djevojke odbile seksati sa mnom jer mi je penis prevelik, a jedna je čak i završila u bolnici jer sam je ozlijedio tamo dolje. Sva ta iskustva su me uplašila - kaže Kris, te dodaje kako "samo veliki penis nije garancija da će seks ženi biti dobar.

- Zavidim momcima s penisom prosječne veličine, Ipak, uz pomoć sadašnje djevojke, otkrili smo koje poze funkcioniraju za nas.

IDEALAN SAT Jeste li uspavali djecu? Sad je pravo vrijeme za mamu i tatu

Moj savjet obdarenim muškarcima koji brinu da bi mogli ozlijediti partnericu je da u seksu uspore i da se više posvete predigri - zaključio je Kris, a njegova partnerica Sydnie otkriva da joj je bio šok kad je prvi put ugledala njegov penis.

- U početku je seks bio težak i morali smo upotrebljavati mnogo lubrikanta, a čak i tad je bilo bolno. S većim penisom morate eksperimentirati seks u više poza, a za mene je najbolje kad sam ja na vrhu, jer ga tad mogu kontrolirati. Kad smo se tek upoznali, Kris se brinuo zbog svoje veličine i bojao se da će me povrijediti, pogotovo jer je neke njegove bivše djevojke seks s njim plašio. To mu je uzrokovalo komplekse i trebalo nam je neko vrijeme da počnemo uživati u seksu. Sada nam je seksualni život sjajan, ali moramo biti oprezni. Ljudi pretpostavljaju da samo dečki s malim penisom imaju komplekse, ali Krisova je veličina negativno utjecala na njega - otkriva Sydnie.

SPREMNI I NA BRAK Zajedno smo već 10 godina, ali ne planiramo zajednički život

Joe (24 cm)

Instruktor jahanja Joe Hutchins (23) iz Penryna u engleskom Cornwallu u vezi je sa studenticom Tally Hopkins (22).

- Odrastajući, uvijek sam morao nabavljati hlače prilagođene oko prepona, a tijekom godina sam naučio kako namjestiti penis dok jašem, što mi je i sad često bolno kod preskakanja prepona. Uvijek sam bio vrlo nježan prema partnericama, a bio sam i s djevojkama koje su doslovno plakale od boli tijekom seksa. Tally je nevjerojatna i jako strpljiva - kaže Joe, koji poručuje obdarenim muškarcima da se ne srame pitati za savjet. 

Njegova partnerica Tally krenula je vježbati jogu kako bi joj pomogla u seksu s Joeom.

- Prije nego što sam upoznala Joea, nisam se seksala s muškarcem s tolikim penisom, a kad sam ga prvi put osjetila, bilo je zastrašujuće. Pokušali smo se seksati, ali bilo previše bolno i morali smo prestati. Nekoliko dana kasnije pokušali smo ponovo, ali opet nije bilo dobro, pa smo na kraju otišli kod liječnika koji je objasnio da samo pogled na nekog jako obdarenog kod žene može biti zastrašujuć, jer možete mentalno zablokirati - priča Tally.

Thinkstock O ČEMU TO OVISI? Misterij je riješen: Tko se više znoji - muškarci ili ipak žene?

Liječnik joj je savjetovao jogu zbog fleksibilnosti i da ojača mišiće dna zdjelice te da isprobaju različite položaje. Također im je napomenuo da u početku uvijek koriste lubrikant, pa se par napokon poseksao tek nakon čak četiri tjedna vježbanja joge.

Albert (25.4 cm)

Građevinar Albert Pritchard (34) iz Romforda u Essexu, smatra da mu veličina uništava seksualni život i da zbog toga nema djevojku. Naime, on i njegova bivša djevojka prekinuli su zbog njegovog penisa. 

- Penis veći od 25 cm može uništiti veze. Imam visoki libido, ali žene kažu da im je seks sa mnom previše bolan, posebno u 'doggy' pozi, što je meni najdraže - kaže Albert i ističe da mu je veličina postala veliki problem. 

Foto: Thinkstock

- U jednoj od prošlih veza bivša i ja stalno smo se svađali zbog toga i to nam je potpuno uništilo intimu, da smo na kraju i prekinuli. Još me jedna djevojka nakon toga ostavila zbog istog problema, ali barem je pokušala prihvatiti moju veličinu. Bili smo u savjetovalištu za seksualne probleme gdje su nam rekli da obavezno koristimo lubrikant, ali smo se uvijek osjećali kao da se pripremamo za kiruršku operaciju - ispričao je Albert i dodao:

- Drugi muškarci u teretani kad se presvlačimo uvijek gledaju u mene sa zavisti, ali ne bi kada bi znali kakav problem toliki penis uzrokuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (112)
  • Moj je mali ali je borac

    17. 9. 2019,   21:50
  • Ja nemam tih problema hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂

    17. 9. 2019,   21:45
  • Velikima se tesko dize, nemaju dovoljno krvi.

    17. 9. 2019,   21:29