Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispovijesti: Oprostile nevjeru, ali evo preko čega ne bi prešle

'Rekla sam mu da, ako želi ponovno biti dio mojeg života, moram znati sve detalje te afere. Inzistirala sam da mi kaže što su radili i gdje su išli. Bilo mi je teško čuti da su išli na ista mjesta kao i mi...'

Alice Hill (23), Emily Silva (29), Lorraine Courtnage (38) i Alisa Gomez (22) opisale su kako su spasile svoje ljubavne veze nakon što su otkrile da ih partneri varaju, neki su to radili fizički, drugi bez izravnog tjelesnog kontakta.

Ove četiri žene su potvrdile neke statističke podatke po kojima je došlo do smanjenja zahtjeva za razvod za 45 posto. Odvjetnici kažu da je to zato što su moderne žene spremnije oprostiti nevjeru, prenosi The Sun.

DOBRO SKRIVAJU TRAGOVE 'Žene varaju svoje muževe zato što ih vole i žele spasiti brak'

Alice Hill 

Ona je nastavnička asistentica, živi s partnerom Lee Kidom (23) u Susseyu. Imaju jednogodišnjeg sina Cartera. 

Kaže da je partneru prvi put oprostila nevjeru, ali drugi put neće.

Ovo je njezina ispovijest:

Bilo je pomalo turbulentno za nas kao par otkako smo se upoznali prije dvije i pol godine.

Otišli smo na turneju od mjesec dana diljem Europe i to dva tjedna nakon što smo se upoznali. Dva mjeseca nakon što smo se vratili otkrila sam da sam trudna.

Bila sam u prvom tromjesečju trudnoće kad je Lee rekao da ide van s nekim prijateljima. Mučila me je jutarnja mučnina i bila sam u kući njegovih roditelja. Nazvala sam Leea u 23 sata da vidim gdje je. Kada se nije javio, nazvala sam jednog od njegovih prijatelja koji mi je rekao da je otišao prije sat vremena. 

Oboje smo dijelili Appleov Watch pa sam pregledala poruke ne bi li saznala gdje se nalazi. Tada sam shvatila da komunicira s drugom djevojkom. Odmah sam njoj poslala poruku zahtijevajući da mi kaže što se događa. Rekla mi je da su imali seks. Bila sam shrvana.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Sljedećeg jutra sam pakirala torbe i oprostila se od njegovih roditelja. Ja sam jedna od onih koji se normalno ponašaju u takvim situacijama, osjećala sam se zaista mirno. 

Došao me vidjeti i ispričao se.

Okrivio je previše pića za to što je napravio i pokušao me uvjeriti da je to bila velika pogreška. Odbijala sam razgovarati s njim nekoliko dana. Slomio se. Nastavio me uvjeravati koliko mu je žao i tada sam shvatila da misli ozbiljno, da mu je iskreno žao.

Odlučili smo ponovo biti zajedno, ostavili sve što se dogodilo iza nas. Još imam problema s povjerenjem, ali svatko zaslužuje drugu priliku.

Želim ga u životu našega sina. Jednom ću mu sve oprostiti kako bi ostali zajedno.

Sada, ako to napravi opet, to bi me moglo jako povrijediti.

themoviedb.org BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA Pazite ih se: 7 tipova osobnosti koji najčešće varaju partnere

Emily Silva

Živi u Cardiffu sa svojim partnerom Jamie Gunningom (33). Imaju jednogodišnjeg sina Bradyja.

Ovo je njezina ispovijest:

Jamie i ja smo zajedno već šest godina. Upoznali smo se na stranici za pronalaženje partnera i bili smo vrlo oprezni u početku. Svatko od nas je bio prevaren u prošlim vezama.

Pričali smo o tome koliko je važno biti vjeran. Oboje smo imali nultu toleranciju na preljub.

Jednog dana nakon posla Jamie je došao pred mene. Bila sam s kolegicom koja ga je odmjerila i rekla:"Tvoj Jamie je stvarno seksi!" Nisam ljubomorna osoba. Bilo je to nešto što mi je laskalo. Jamie je zaista dobro izgledao.

On je nastavio to spominjati, a nekoliko dana kasnije moja prijateljica mi je prišla. Pokazala mi je bezbrojne poruke koje je poslao Jamie. Pitao ju je je li zaista mislila to što je rekla - da je seksi. Napisao joj je i kako misli da je ona vrlo lijepa.

Bila sam izvan sebe od bijesa, pitala sam se kako je to mogao učiniti. Nazvala sam ga i poludjela. Sljedeće jutro sam bila spremna prekinuti vezu.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Ipak, uvjerio me je da joj je laskao zbog njezinog komentara. Uvjeravao me kako nikada ne bi išao dalje od toga. Trebalo mi je nekoliko tjedana da mu oprostim.

Bili smo već neko vrijeme zajedno i voljela sam ga. Odlučila sam prijeći preko toga. Sada smo jači nego ikad i naučili smo kako si opet vjerovati.

Ali, da je bio fizički intiman s nekim, ne bi me ponovno vidio. Kada jednom dođe do seksualnog odnosa, tada za mene nema povratka.

Lorraine Courtnage

Ova socijalna radnica iz Gerrards Crossa zaručena je za 49-godišnjeg građevinara Chrisa Hardyja. Imaju dvije djece, Isabellu (6) i Beara (1)

Trebale su joj, kaže, godine da preboli Chrisovu nevjeru.

Ovo je njezina ispovijest:

Upoznali smo se kada sam imala 19 godina. Odmah mi se svidio. Čak sam te noći, kada sam se vratila kući, rekla svojoj majci: "Upoznala sam čovjeka s kojim ću se vjenčati." 

Dvije godine sam planirala naše vjenčanje. Ignorirala sam činjenicu da su me ljudi upozoravali kako su ga vidjeli s drugom djevojkom.

Konačno sam to shvatila kada sam ih vidjela zajedno u jednom pubu.

Platila sam njemu Guinness, a njoj čašu Chardonnaya i mirno sam izašla. Otišla sam kući, spakirala stvari i od tada ga nisam vidjela sedam mjeseci.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Tada smo naletjeli jedno na drugo i rekla sam mu da, ako želi ponovno biti dio mojeg života, moram znati sve detalje te afere. Inzistirala sam da mi kaže što su radili i gdje su išli. Bilo mi je teško čuti da su išli na ista mjesta kao i mi dok smo bili zajedno.

Ostali smo prijatelji, ali prošlo je nekoliko godina prije nego smo se ponovno počeli viđati. Opet smo bili zajedno i tu večer sam ostala trudna - tako je trebalo biti.

Živimo samostalnim životima, ali smo sretni zajedno. Na odmor idemo zajedno kao obitelj jednom godišnje, ali odlazimo na putovanja i s prijateljima, također.

Ja sada znam da se on neće promijeniti, treba mu njegova sloboda. Ali, sad kada imamo djecu znam da on neće riskirati i imati aferu. 

On je slomio moje srce, ali sam mu oprostila. Ovog ljeta ćemo se vjenčati. Prošli smo sve i sada smo sretniji nego ikada.

Alisa Gomez

Ona sa svojim partnerom Ali Solomonom (23) živi u Londonu. Imaju 18-mjesečnog sina Aidena.

Ovo je njezina ispovijest:

Zajedno smo od kraja 2014. godine. Mi smo zabavan par, ali budući da smo postali roditelji, vrlo smo i obiteljski orijentirani. 

U studenom prošle godine Ali je izašao s dečkima u noćni klub. Zajedno su uvijek izlazili pa nisam o tome previše razmišljala.

Bila sam u kući moje mame kada me sestra probudila. Poslala mi je poruku preko Snapchata, rekla je da je vidjela video u kojem Ali grli drugu djevojku.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Bilo mi je strašno vidjeti ga kako u nekom kutu ljubi neku djevojku. Bila sam bijesna. Sljedećeg jutra sam mu poslala video. Odmah je sve priznao i ispričao se.

Bilo mu je neugodno. Iz videa se dalo zaključiti da je popio previše, ali svejedno sam bila ljuta.

Ipak, poslušala sam instinkt koji mi je govorio da je to zbog previše pića. Odmah sam mu oprostila, jer to nije nešto što se događa svaki dan.

Ono što nas dvoje imamo zajedno je važnije od pijanog ljubakanja. Ali, on sada zna da mora paziti s alkoholom i postaviti si granicu. Prijeđe li granicu, posljedice bi mogle biti strašne.

Vjerujem mu kada izlazi s prijateljima. Od tada se tako nešto nije ponovilo. Volim ga i znam da on voli mene. Bio je to trenutak slabosti.

Ne bih mu oprostila da ima aferu s nekom ženom.

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje se mogu dogoditi za vrijeme seksa.

Komentari (33)
  • 24 sata, dajte više prestanite sa tim umjetnim Putinom koji izgleda kao karamarko i reklamira karlovačku pivu. Nije ni zanimljivo ni duhovito ni orginalno, a svaki put kad se otvori nova stranica, siluje ispočetka...! A pivovari poručujem nek sad kad je prvenstvo cijenu snizi za 20% i prodat će milion boca više. I bez te dosadne reklame...

    21. 6. 2018,   07:23
  • Prevara, maltretiranje i udarac se ne oprasta!

    21. 6. 2018,   07:24
  • Ja bih nakon ovakvog članka rekao šefu da mi za ovaj mjesec ne treba dati plaću jer lošije nisam mogao

    21. 6. 2018,   07:42