Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Isti dan osvojili 8,7 milijuna kn i saznali da ona više nema rak

Iako ih novac jako veseli i olakšat će im život, vijest da mu je supruga zdrava im ipak puno više znači, rekao je David koji je na poslu saznao da su postali milijunaši. Ošamućen je došao kući

VIDEO

Lynne (55) i David Price (53) iz New Tredegara u Velikoj Britaniji zauvijek će pamtiti kako su im se životi promijenili u trenu - isti dan su saznali da su osvojili Lucky Dip Euromillions na Nacionalnoj lutriji i da naznaka raka dojke kod Lynne nema. 

Tog dana, 29. listopada ove godine, Lynne je primila pismo iz bolnice o nalazima mamografije u kojemu je pisalo da raka dojke više nema. Nije se stigla ni veseliti kako treba kada je ušao njezin suprug deset minuta kasnije. Sav uzbuđen joj je rekao da su upravo postali milijunaši, osvojili su milijun funti što je oko 8,7 milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO o najljepšoj loto djevojci:

Pokretanje videa...

01:15

- Deset minuta prije nego što je ušao kroz vrata, otvorila sam pismo u kojem je pisalo da je moj mamogram čist već četiri godine zaredom. Bila sam tako sretna. Stavila sam pismo na ormarić i krenula pripremati večeru, a onda je David ušao i rekao da smo bogati. Mislila sam da me zafrkava, zaista, ali nije. Stala sam i i zurila u zid neko vrijeme, a zatim otišla u kadu. Dva sata kasnije pokucao je na vrata i pitao jesam li dobro, tek tada sam se sjetila pisma i rekla mu za to - prisjetila se Lynne.

Uplatio loto prije svoje zadnje kemoterapije - dobio milijun kn
Uplatio loto prije svoje zadnje kemoterapije - dobio milijun kn

Kaže da je dan ranije spomenula suprugu kako joj se nisu javili iz bolnice i da je pomalo zabrinuta. On joj je rekao neka pričeka još nekoliko dana, a zatim ih nazove.

I David je ispričao kako je taj dan izgledao, odnosno detalj kada je ušao u kuću s dobrim vijestima.

- Za svaki slučaj sam se odmaknuo malo od nje u slučaju da me udari misleći da je zafrkavam - kazao je smijući se i dodao da, iako ih novac jako veseli i olakšati će im život, vijest da mu je supruga zdrava im ipak puno više znači.

- Zdravlje je pravo bogatstvo - rekao je.

Una mujer descubre que ganó más de un millón de dólares en la lotería minutos después de saber que venció el cáncer En...

Objavljuje El Wey CupSrijeda, 13. studenoga 2019.

Njegova majka je umrla od raka dojke godinu dana prije nego je Lynne saznala svoju dijagnozu, a to je pak bilo u gotovo isto vrijeme kada su rak na dojci pronašli i kod njezine majke. David je, kaže, bio vrlo zabrinut. Nije želio izgubiti ljubav svojeg života.

- Bilo mu je jako teško, a ovaj listopad je bio toliko sretan za nas. Listopad je naš sretni mjesec, uistinu je - dodala je Lynne.

U samo jednom danu život im je postao lakši, kao da im je netko s leđa skinuo ogroman teret. Lynne i David su roditelji troje djece. Ona radi u praonici rublja u staračkom domu, a on u British Airwaysu. Kaže da je gotovo zaboravio provjeriti dobitni listić, kolega na poslu ga je podsjetio. Imao je dva uplaćena listića, a da je dobitnik saznao je pogledavši na mobitel sat vremena prije završetka smjene.

Dječaku (5) s 'demencijom' su ugradili čip i sjetio se roditelja
Dječaku (5) s 'demencijom' su ugradili čip i sjetio se roditelja

- Jednostavno, bio sam zapanjen. Zamolio sam kolegu i prijatelje da još jednom provjere moj listić, nisam mogao vjerovati. Ostao sam na poslu tih sat vremena iako mi je šef rekao da slobodno idem kući ako želim. Smijao se zajedno sa mnom, a ja sam se samo tresao. Nitko nije mogao vjerovati - prisjetio se.

- Kući sam stigao ošamućen. I Lynne je još jednom provjerila listić. Zapravo smo osvojili 8 funti na jednom listiću i milijun na drugom - dodao je.

Ovaj sretni par kaže da će dio novca potrošiti na odlazak u bazni kamp podno Mount Everesta, a velika želja im je i otputovati u Kinu, prenosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru