Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Istina o preljubu: Ponekad je bolje partneru ništa ne priznati

Priznanje i iskrenost možda uvijek nisu najbolja opcija. Stručnjakinja za odnose tvrdi kako postoje određeni scenariji kada je za vašeg partnera bolje da mu ništa ne kažete o svojoj aferi

Susan Winter, stručnjakinja za odnose iz New Yorka, tvrdi da se nevjera ne isplati govoriti partneru u određenim situacijama - u nekim slučajevima je 'okrutnije' reći partneru za aferu umjesto je zadržati za sebe. U tajnosti bi je trebali sačuvati iz obzira prema partneru - kako bi ih poštedjeli tereta spoznaje da ste ih prevarili.

- Oslobađanje od krivnje dolazi na izravnu naplatu njihovog partnera. Iako je iskrenost uistinu obilježje intimne bliskosti, postoje slučajevi kada rasterećenje sebe dovodi do okrutnih i nepotrebnih informacija koje opterećuju vašeg partnera - objasnila je.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Različiti slučajevi

 Ako se ne možete sjetiti što ste napravili - primjerice pijana pogreška - možda vam se ne isplati priznati partneru svoju aferu.

- Ako je tako, dvaput razmislite prije nego ispričate dogodovštinu koje ste se jedva sjetili sljedećeg dana. Priznanje vam može donijeti samo zlo, ništa dobro. Posvetite se umjerenosti i naučite svoje granice - savjetuje Susan.

Woman's hands fastening bra ZA NE POVJEROVATI Ekstremni rekordi: Najstarija djevica, najveće prirodne grudi

O priznanju biste trebali razmišljati kad je riječ o pravoj aferi - a ne samo seksu za jednu noć koji žalite dan kasnije.

- To je bio izbor kojim ste učinili više puta te preusmjerili svoju ljubav i seksualni izraz na drugu osobu. Takvo ponašanje ukazuje na problem koji postoji u vašoj vezi ili u vama - kaže.

RADITE SI ŠTETU Nikada nikome ne pričajte o pet stvari iz ljubavnog života

Međutim, ona predlaže da se najprije posavjetujete s terapeutom kako bi vam pomogao da naučite izraziti svoje osobne potrebe u vezi i riješiti probleme koji nisu u ravnoteži, piše Yahoo Lifestyle.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Komentari (98)
  • Jeste vi normalni 24 sata, aj samo to recite????

    30. 7. 2019,   07:28
  • Sto se preljuba tice,ja sam slobodan,i spreman sam izic u susret udanoj😎😉

    30. 7. 2019,   08:01
  • Ja ne mogu da odmah sve ne izblebećem. Hvalisavac sam po prirodi.

    30. 7. 2019,   07:12