Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Iz ljubomore joj podmetnula odčepljivač odvoda i spalila je

Sve je počelo kada je 17-godišnja Molly počela izlaziti s Emilynim (18) bivšim dečkom. Tada se u Emilynom bolesnom umu počela razvijati ideja kako bi joj mogla nauditi

VIDEO

Kad ljubomora prijeđe sve granice zdravog razuma dogodi se strava kakvu je iskusila nesretna Molly Young (17) iz Škotske. Njezina školska kolegica Emily Bowen (18) bila je toliko ljubomorna na nju da joj je u kofer za nošenje violine ulila sredstvo za odčepljivanje odvoda koje sadrži sumpornu kiselinu.

Kada je Molly, inače vrlo talentirana glazbenica, otvorila kofer, agresivna kemikalija joj se izlila na nogu i spržila joj kožu. Vrištala je od bolova.

Bilo je to 29. rujna lanjske godina na Knox akademiji u Haddingtonu, a Molly je odlučila javno progovoriti o tome - kakav je to osjećaj biti napadnut kiselinom. Na televiziji, na ITV This Morning, je pokazala ožiljke na nozi koje i danas nosi. Svaki put kada ih pogleda sjeti se strahota koje je proživjela. Ispričala je kako su joj se čarape počele raspadati čim je kiselina pala na njih. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Došla sam u školu jer sam imala nastavu kada mi je jedan od mojih prijatelja rekao da odem provjeriti svoju violinu jer da je vidio Emily kako se mota oko nje. Rekla sam "Idem vidjeti što se događa.". Dok sam se penjala po stubištu, na pola puta me preplavio neki čudan, loš osjećaj pa sam zamolila prijatelja da ide sa mnom - prisjetila se pa nastavila:

- Čim smo ušli u sobu u kojoj je stajala moja violina, osjetila sam neki miris kao po jajima. Pogledala sam kofer moje violine i činilo mi se sve u redu. Skinula sam je s police, a tekućina iz njega je iscurila, osjetila sam je. Bilo je kao da netko drži aparat za zavarivanje na mojoj nozi. Nisam je mogla maknuti, bilo je kao da se zalijepila za mene i nastavila me pržiti. Vrištala sam. Profesor me odvukao do sobe za osoblje i skinuo mi čizmu. Stajala sam u sudoperu dok su zvali Hitnu pomoć - ispričala je.

Pojurili su s njom u bolnicu, a kasnije je bila podvrgnuta i estetskom zahvatu. Neki živci su joj oštećeni i osjeća psihičke posljedice napada na nju - PTSP.

Sve je počelo kada je Molly počela izlaziti s Emilynim bivšim dečkom Ewan Jackom . Tada se u  Emilynom bolesnom umu počela razvijati ideja kako da joj naudi.

Nasilna Emily Bowen je priznala da je to napravila i osuđena je na 21 mjesec pritvora. Prošlog tjedna joj je pročitana presuda. Također, pet godina ne smije stupiti u kontakt s Molly niti je uznemiravati na bilo koji način, prenosi Daily Mail.

Pogledajte Mollyno gostovanje na televiziji:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje