Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Iz rovova Prvog svjetskog rata 
baloneri su zavladali ulicama

Iz rovova Prvog svjetskog rata 
baloneri su zavladali ulicama

Jedan od najvećih proizvođača balonera bio je Thomas Burberry. Danas su ga u svoj službeni dress code ubacili i poslovni ljudi, ali je popularan i u svakodnevnim ležernim prigodama

VIDEO

Baloner je premijeru imao u Prvom svjetskom ratu, kad su ga na bojištima nosili časnici kao lagani vodootporan kaput za blatne rovove. Jedan od najvećih proizvođača bio je Thomas Burberry.

Danas su ga u svoj službeni dress code ubacili i poslovni ljudi, ali je popularan i u svakodnevnim ležernim prigodama jer daje dozu elegancije. Osim toga, na zagrebačkim ulicama moderni ga dečki kombiniraju uz traperice i tenisice, ali i preko majice s kapuljačom.

FRAN OLUJIĆ, odvjetnik

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nosim baloner Burberry, odijelo Eddy Monetti, kravatu Boggi i cipele Tod’s. Često nosim balonere u proljeće i na jesen, imam ih tri u ormaru: bež, plavi i crni, ali najčešće nosim ovaj bež. Sredio sam se jer sam bio na sudu.

JAKŠA BAŽDAR, turistički vodič 

Nosim baloner i hlače Zara, vestu Massimo Dutti, košulju H&M i tenisice Vans. Imam puno kaputa, a ovaj bež baloner je jedini koji imam.

IVAN BILIĆ, 
direktor 

Nosim baloner Joop, košulju Canali, vestu i hlače Hackett, torbu Paul Smith i cipele Church’s. Nosim balonere cijelu godinu, ali najviše u proljeće, no imam ih raznih debljina.

DINO VUKŠIĆ, odvjetnik 

Nosim baloner Burberry, sako, košulju i hlače Di Caprio, torbu Samsonite i cipele Giorgio Armani. Ovo je moje ‘casual friday’ izdanje, jer sam obično u odijelu s kravatom.

BRUNO DŽAIĆ, 
pravnik 

Nosim baloner Selected, sako Di Caprio, košulju Tommy Hilfiger, hlače Review, torbu Carpisa i cipele Aldo. Baloneri su mi praktični jer ih mogu ogrnuti i na sako.

 

Pročitajte još i ovo: Kim Kardashian želi vratiti trendove 80ih?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'