Obavijesti

Lifestyle

Komentari 41

Izaberite simbol: To otkriva što vam najviše nedostaje u životu

Ovaj test se zapravo temelji na povezanosti emotivnog stanja čovjeka i njegove percepcije boja. Test je osmislio švicarski psiholog dr. Max Luscher i otkriva vrlo zanimljive stvari o ljudima

VIDEO

Zadatak je vrlo jednostavan - pogledajte ove simbole i bez puno razmišljanja izaberite jedan, onaj koji vas je na prvu privukao. Vaš izbor otkriva u kakvom ste stanju i što vam trenutno najviše nedostaje u životu.

Koji simbol vam se najviše sviđa?

Evo što vam najviše nedostaje:

1. Ljubav

Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspjeha. To su pojedinci koji žude za svime što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra. 

Trebaju vam snažni utisci i netko tko će vam to omogućiti.

Riješite 'mačka' test i otkrijte jeste li introvert ili ekstrovert
Riješite 'mačka' test i otkrijte jeste li introvert ili ekstrovert

2. Vjera

Vrlo ste zamišljeni i čeznete za time da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi bi voljeli imati neka posebna znanja i biti vrlo šarmantni - željeli bi biti čovjek kojemu drugi ne mogu odoljeti.

Trenutno vam nedostaje inspiracije i mjesto na kojem bi mogli pronaći nešto što bi vam koristilo.

3. Vječnost

To što ste odabrali crnu boju otkriva kako želite iz svojeg života ukloniti sve što vas razdražuje. Imate strašnu potrebu promijeniti svoj život i utjecati na stvari nad kojima nemate utjecaja. Također, često se vraćate na ono to se dogodilo u prošlosti, a to nikamo ne vodi. 

Odmorite se, opustite i prestanite toliko razmišljati o tome što vas muči.

4. Sila

To što ste izabrali žuti simbol otkriva da imate želju riješiti neki problem, koji imate duže vrijeme. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem riješi. 

Više od svega bi voljeli dobiti priznanje i zaslužiti poštovanje drugih, jer osjećate kako će vam to dati snage za sve ostalo.

5. Hramonija

Vi čeznete za poboljšanjem kvalitete života i želite biti vrlo samouvjereni. Uživate dok druge ljude podučavate nečemu i silno im se želite svidjeti. 

Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

Izaberite drvce i provjerite što vas sve očekuje sljedeće godine
Izaberite drvce i provjerite što vas sve očekuje sljedeće godine

6. Sreća

Vama je neophodan odmor od svega. Sanjate da ste u ugodnoj atmosferi i da se opuštate i fizički i mentalno i emotivno. Željeli bi imati priliku posvetiti se sami sebi i odmoriti se na način koji vama odgovara.

Trenutno vam konflikti oduzimaju puno energije i to je razlog zašto pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

7. Tajna

Za vas se može reći da se nalazite u harmoniji, da ste opušteni, u vašem životu nema velikih napetosti i osjećate da vas drugi trebaju. 

Spremni ste za nove osjećaje i duhovni rast, no na druge ljude ostavljate dojam komplicirane osobe koja ima neku tajnu.

8. Pravda

Vi se silno želite ograditi od nekih provokacija, ne želite uvlačiti sebe u te priče i trošiti energiju na to. Već ste prilično umorni i sve vam je teže kontrolirati se. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje.

Svakako uzmite nekoliko dana odmora i posvetite se samo sebi, tome kako da se opustite, prenosi Atma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života