Obavijesti

Lifestyle

Izabrali smo top 5 zimskih odmorišta koje vrijedi posjetiti

Izabrali smo top 5 zimskih odmorišta koje vrijedi posjetiti
18

Posljednje skijaške pripreme opasno su u tijeku dok se sarme nakuhavaju, a za vas smo odabrali najbolje od skijališta u Austriji, Sloveniji i Italiji

VIDEO

Kako se ne biste mučili slaganjem vlastitih aranžmana donosimo vam pet ponuda u suradnji s turističkom agencijom Atlas. Ukoliko ponude platite Mastercard® karticom ostvarujete 10% popusta. Ponuda se može realizirati petkom u poslovnicama Atlasa u razdoblju od 1. do 28. veljače 2017.

Austrija – Sillian

Hotel: Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian 4*S
Datum: 21.1.-28.1. 7 polupansiona po osobi od 6.447 kn

Skijalište Silian s najvećim brojem sunčanih sati u cijeloj Austriji nalazi se 29 kilometara od Lienza, glavnog središta istočnog Tirola. Od Zagreba udaljeno 368 kilometara, nudi sanjkalište, prirodna klizališta i brojne trgovine u kojima možete shoppingirati, a zabava je zagarantirana u obližnjoj kuglani.

Austrija – Matrei

Hotel: Hotel Goldried 3*/Apartmani Goldried 3*
Datum: 21.1.-28.1. 7 dnevni najam apartmana za 4 osobe od 5.988 kn

Austrijsko skijalište Matrei nudi spektakularan pogled na Dolomite i nacionalni park Hohe Tauern. Nesvakidašnji planinski ambijent sadrži čak 60 vrhova visokih tri tisuće metara, a nudi i ekskluzivne staze za ljubitelje carving skijanja u Kalsu. U Matreiju kod kupnje ski karata za dvoje odraslih i dvoje djece, svako sljedeće dijete dobiva besplatnu ski kartu.

Italija – Passo Tonale

Hotel: Hotel Delle Alpi 4*
Datum: 21.1.-28.1. 7 polupansiona po osobi 4.095 kn

Talijansko skijalište Passo Tonale idealno je za sve ljubitelje spuštanja uređenim stazama i dubokog snijega. Zajedno sa skijalištem Ponte di Legno sadržava čak 100 kilometara skijaških staza, a sastavni je dio parka prirode Adamello Brenta. Udaljeno od Zagreba 610 kilometara, nudi razne sadržaje koje će zadovoljiti početnike i iskusne skijaše.

4.Italija – Alta Badia 

Hotel: Hotel Antines 4* ski in/ski out
Datum: 21.1.-28.1. 7 polupansiona po osobi od 7.798 kn

Smještena u samom srcu Dolomita, talijanska Alta Badia obećava odmor s pristupom na više od 500 kilometara skijaških staza. Udaljeno od Zagreba 460 kilometara, Alta Badia nudi vrhunske restorane i predivan sunčani krajolik s brojnim modernim ski liftovima. Početnici će obožavati duge, plave, osunčane staze; napredniji vijugati nekolicinom izazovnijih crvenih, dok eksperti mogu uživati u skijaškoj stazi Gran Risa.

Slovenija – Mariborsko Pohorje

Hotel: Hotel Bellevue 4* ski in/ski out
Datum: 21.1.-28.1. 7 polupansiona po osobi 2.286 kn

U neposrednoj blizini Maribora nalazi se poznato slovensko skijalište Pohorje koje je izuzetno popularno za obitelji. Uz skijanje na Pohorju možete jahati na konjima, a raznovrsni program zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje zimskog sporta. Popust od 15% na kupnju dnevnih ski karata ostvarujete plaćanjem Mastercard® karticom pri kupnji ski karata u skijalištima Krvavec, Cerkno, Kranjska Gora, Mariborsko Pohorje od ponedjeljka do petka + kupon za besplatni čaj, a odnosi se na razdoblje od 2. do 30. siječnja 2017.

Prije odlaska na skijanje sve potrebne savjete pročitajte ovdje

Advertisement

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Opet stižu zahlađenje i snijeg! Kamo pobjeći za vikend?
TOP ZIMSKE DESTINACIJE

Opet stižu zahlađenje i snijeg! Kamo pobjeći za vikend?

Meteorolozi su najavili kako će i u narednom periodu temperature u većem dijelu Europe biti ispod nule pa je pravo je vrijeme da isplanirate put u neku od susjednih zemalja, time više što je za središnju Europu najavljen i snijeg.

Nikada niste bili na skijanju? Evo 5 razloga zašto reći da
ZAŠTO NE?

Nikada niste bili na skijanju? Evo 5 razloga zašto reći da

Iskusni skijaši tvrde da je skijanje način života što potvrđuje sve veći broj zaljubljenika u bijeli sport.
Što sve trebate znati prije odlaska na skijanje?
MI ZNAMO

Što sve trebate znati prije odlaska na skijanje?

Svi koji su jednom probali skijanje pouzadno tvrde da izaziva ovisnost. Bilo da ste početnik ili profesionalac, skijališta nude ponešto za svakoga