Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izdaja frenda: "Stari, opet si postao vaginalni zarobljenik!"

None Foto: Dreamstime

Jedan je Zagrepčanin bio strašno razočaran što ga je frend "izdao" na način da je opet našao djevojku koja će mu krojiti puteve, pa oni neće više 'muški uživati'

Prijateljstva su važna, a sami prijatelji nam nekad znače više nego bilo što drugo u životu. Zbog toga se u prijateljstvu mnoge stvari mogu uzimati osobno, osobito ako su oba prijatelja solo i imaju sve mogućnosti ovog svijeta za mušku uživanciju, no jedan od njih prekine čaroliju i pronađe curu.

Općenito, zaboravljanje na prijateljstvo ulaskom u vezu i pronalaženjem sve manje vremena za druženje jedna je od najvećih zamjerki koje na svoje prijatelje imaju i žene i muškarci.

Takav je scenarij proživio jedan Zagrepčanin, koji je svoje mišljenje o svemu nabacio u komičnoj poruci:

X, bilo mi je lijepo družiti se sa tobom. Svaki tvoj osmijeh, nezaboravan stisak ruke, svaka ispijena pivica, svaka tvoja topla riječ. Zaista ti hvala. 

No....tamna vremena su pred nama, opet si postao vaginalni zarobljenik. U čvrstom stisku neke prokletnice....osjećam kako naše prijateljstvo jenjava u tišini ove hladne noći. 

Možda je tako i bolje, možda su prijateljstva takva, krhka poput malog pačića. Hvala na svemu X, bilo je lijepo te poznavati dok nisi postao pussy slave. Hvala.

P.S. bikeri su gay i imaš uha ko Yoda.   

Komentari (108)
  • Pravi prijatelj je sretan kad ovaj drugi nadje djevojku, s vremenom odrastes i posloze se prioriteti

    9. 12. 2015,   15:48
  • meni se čini da ovaj kmečavac tog frenda smatra nečim više od frenda,ihihihi

    9. 12. 2015,   16:02
  • Toliko vagina na svijetu a ja hodam suhog luleka. ADMIN, jel sad u redu ?

    9. 12. 2015,   21:35