Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Izgled nekih hollywoodskih zvijezda ipak ne vara

Izgled nekih hollywoodskih zvijezda ipak ne vara
6

Britanska glumica Kate Winslet je glamurozna i stvarna. Ne vježba, ne opterećuje se frizurom i make upom te uvijek predstavlja pravu sebe

VIDEO

Naslovnica američkog Vanity Faira, dva Zlatna globusa i nominacija za Oscara priskrbili su 33-godišnjoj britanskoj glumici apsolutnu pozornost medija koji, osim glumačkog talenta, ističu i njezin nepogrešiv modni stil, savršenu liniju te besprijekoran make up i frizuru. Miljenica publike i “najstvarnija” od svih hollywoodskih zvijeza nedavno je izjavila kako uvijek glumi sebe i da njezin izgled nikad ne vara. Iako joj ni na jednom filmskom projektu nije ponuđena dvojnica, Kate Winslet sebe smatra poprilično prosječnom:
- Imam celulit, ne idem u teretanu jer nemam vremena, ali svakodnevno provedem 20 minuta vježbajući uz pilates DVD.
Svaki styling karizmatične glumice popraćen je hvalospjevima kritičara, a njezinu će modnu osviještenost zasigurno dodatno nadograditi buduća uloga ekscentrične britanske dizajnerice Vivienne Westwood u biografskom filmu.
Svakodnevne odjevne kombinacije osvježava klasičnim, ali uvijek aktualnim modnim dodacima, poput šešira uskog oboda ili Tod’sove “Took Sacca Hobo” torbice. Iako na crvenom tepihu zna iznenaditi odabirom boja (tako je na prošlotjednoj dodjeli Screen Actors Guild nagrada zablistala u električno plavoj haljini američkog dizajnera Narcisa Rodrigueza), najčešće odabire klasiče siluete, stilski uspješne, ali nikad važnije od nje same. Tako ni savršena YSL haljina nije zasjenila njezin trijumf na dodjeli Zlatnoga globusa (Kate je, naime, osvojila dvije prestižne nagrade). Za istu manifestaciju lice joj je uljepšala omiljena celebrity vizažistica Jillian Dempsey i dokazala kako dobro ne mora nužno biti i skupo - cjelokupan make up koji je koristila stoji, za hollywoodske prilike skromnih, 350 kuna. A za dugu kosu nema previše vremena i ističe:
- Nisam od onih žena koje na frizuru troše sate i sate. S njom vrlo brzo izlazim na kraj.
Njezina tajna savršene kose je u malo pjene za oblikovanje, okrugloj četki i figaru.
Na vlažnu kosu nanesite pjenu te ju isfenirajte okruglom četkom. Zatim pramen po pramen omotajte oko figara i držite petnaestak sekundi. Za kraj kovrče učvrstite lakom za kosu.

NAŠMINKAJTE SE KAO ŠTO JE JILLIAN KATE
Crnom olovkom za oči istaknite gornju, a smeđom donju liniju trepavica te nježno razmažite obje. Na kapke četkicom lagano nanesite neutralno sjenilo. Na kraju istaknite trepavice s nekoliko slojeva maskare. Uz decentno našminkane oči, na usne nanesite intenzivniju nijansu. Možete odabrati crveni ruž, koji najbolje pristaje vašoj puti.

'Osjećam se debelo i nesretno u odnosu na ostale glumice'
Kate Winslet priznaje kako se dio nje uvijek boji da ne izgleda jednako mršavo kao druge hollywoodske glumice. No njezinom se prirodnom tijelu danas “klanjaju” zvijezde poput Oprah Winfrey i Halle Berry. U sezoni brojnih dodjela filmskih nagrada u potpunosti je prestala vježbati i jede što god poželi, a savršen izgled duguje modnim dizajnerima čije haljine nosi, posebno Narcisu Rodriguezu. Kroj njegove električno plave haljine podiže grudi čineći ih bujnijima te istovremeno naglašava struk. Na londonskoj premijeri filma “Put oslobođenja” također se odlučila za istog dizajnera (krajnje desno). Velika je obožavateljica i “bandage” (zavoj) haljine, čiji uski slojevi elastične tkanine oblikuju tijelo. Nosila ju je na američkoj premijeri filma “The Reader”, nakon koje je njezina prodaja vrtoglavo porasla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps